Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVODI SE ISTRAGA

Obavljen očevid u kući u Petrinji gdje je pronađeno tijelo žene (45): Policija uhitila supruga (52)

Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/3
17.05.2023.
u 19:47

Kako doznajemo, riječ je o povratnicima iz Njemačke koji su se u Petrinju vratili nakon što su dugo godina radili tamo te se nisu po ničemu isticali

Nakon što je policija danas oko 13,20 sati dobila dojavu i pronašla mrtvo tijelo 45-godišnje Gordane Č. u obiteljskoj kući u Radićevoj ulici u Petrinji, uhićen je njen 52-godišnji suprug Robert Č.

Županijska državna odvjetnica u Sisku, Marijana Matijević Pišonić, obavila je očevid.  - Za sada ne mogu ništa reći o počinjenju kaznenog djela. Sve će biti objavljeno kada se obavi kriminalističko istraživanje. Mogu potvrditi da je osumnjičeni uhićen te da je pod nadzorom policije - kazala je županijska državna odvjetnica u Sisku.

Forenzičari su u večernjim satima i dalje obavljali očevid u kući gdje je živio bračni par. Kako doznajemo, riječ je o povratnicima iz Njemačke koji su se u Petrinju vratili nakon što su dugo godina radili tamo te se nisu po ničemu isticali. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije