Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvajaju gradove
Povratak na članak

Obama ne želi slati vojnike u borbu protiv islamskih militanata u Iraku

Američki predsjednik je govorio o "jačanju kapaciteta iračkih sigurnosnih snaga kako bi se borile s prijetnjom" boraca za Islamsku državu u Iraku i Levantu.

Komentari 11

MA
matan91
09:57 19.06.2014.

Nafta je osigurana, dogovor s islamistima je potpisan, a priče o ljudskim pravima su ionako priča kad treba nekog napasti kao npr. Gadafija ili Sadamma.

VL
Avatar abcd
abcd
14:20 19.06.2014.

razumljiv potez obame, saveznici ne ratuju jedni protiv drugih. iran ce ih natamburati, vjerovatno i naci hrvatsko oruzje te tomato bonove.

VL
Avatar EI Indio
EI Indio
09:58 19.06.2014.

Pa to su mu saveznici u borbi protiv pravoslavlja i Rusije

VL
DU
Deleted user
10:12 19.06.2014.

Hm. hm, pitam se kakvim se oružjem bore ti tzv. islamski militanti? Uvjeren sam da u njihovim rukama prevladava oružje proizvedeno u Rusiji i SAD-u. Ako je imalo tako, onda je Obama prvoklasno licemjerno glumatalo, za razliku od Putina kojii uglavnom lukavo šuti.

VL
Ivan Štorga
11:32 19.06.2014.

Samo hrabro Amerikanci, bespilotnim letjelicama! Bilo bi bolje da se više ne petljate, jer ste svojim petljanjem i sve ovo zakuhali. Mislim da biste sada rado vratili Sadama kada biste mogli. A jadna je iračka Vlada koja mora strane trupepe pozivati u pomoć protiv vlastitog naroda.

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
10:50 19.06.2014.

Obama treba lijepo priznati javnosti kako su mu veterani iz Afghanistana i Iraqa pobacali znacke priznanja, marsirali ulicama i protestirali na njihovim ''preventivnim'' ratovima, kako su imali i jos uvijek imaju suicide medju ratnim veteranima, eto zato ih ne salje. Sada salju bespilotne letjelice, a lijepo im je Noam Chomsky napisao na dugo i na siroko, da bi im se trebalo suditi u Haagu za zlocin protiv covjecanstva, radi tih drona sto salju okolo po svijetu, i Bushu i Blairu takodjer sudi u Haagu za ratne zlocine. Pa oni su najveci teroristi na planeti, sada je vec svima jasno.

VL
Avatar spasoje
spasoje
12:51 19.06.2014.

polalo ali sigurno se stvara vojska od 2 hiljade hiljada vojnika na Istoku . Očito da će u skorašnje vreme pokrenuti velika akcija Armagedon. ( Ko čita Bibliju razumeće)

VL
AA
aabbcc
09:56 19.06.2014.

..ne želi slati vojnike u borbu ____ ...u Borbu, jer sta ce sa njima da leze i da se debljaju ko ona vojska marsala Tita !

VL
Avatar El Indio
El Indio
19:41 19.06.2014.

Da posalje vojsku Putin bi se opet naljutio i komentiralo bi se kako ameri opet prisvajaju tudje zemlje

VL
RI
Riznica
09:58 19.06.2014.

Ne zaboravimo da je Washington u svim ovim zemljama manipulirao sektaškim tenzijama kao dijelom strategije „zavadi, pa vladaj“, a koja je rezultirala otvorenim sukobom, te nebrojenim žrtvama i progonima u korist svojih interesa a uz prizivanje „rata protiv terorizma“ i „ljudskih prava“ kao otrcanih i obesmišljenih izgovora....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.