Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZVAO GA U BIJELU KUĆU
Povratak na članak

Obama nazvao Trumpa i izrazio mu divljenje zbog kampanje

Trump je u govoru nakon pobjede koristio smiren ton koji nosi poruku pomirenja.

Komentari 7

PU
paul-umpe
15:12 09.11.2016.

Obama kaki.Davao je Hillary podršku

VL
Avatar dobry
dobry
15:50 09.11.2016.

Ovako se to radi u zemljama sa razvijenom političkom kulturom. Razočarao me bivši Premijer Milanović, koji se nije udostojio niti jednom rječju čestitati gospodinu Plenkoviću na pobjedi, a što bi bilo dobro za stvaranje bolje opće političke klime u Hrvatskoj. Našim političarima je bitniji vlastiti ego neka opća dobrobit puka i države. Zanimljivo je primjetiti da su jedino još u Bjelorusiji, Srbiji, Kazakhstanu, Kubi i još nekoliko zemalja bivšega sssr-a, na vlasti političari koji su bili aktivni i početkom 90-tih. Bilo bi zanimljivo analizirati razloge zašto je to tako, posebice u Srbiji sa naglaskom kako i zašto je tamo šešelko ponovno izabran za "poslanika" u Srbijanskom parlamentu!?

VL
GO
gooniegoogoo
15:59 09.11.2016.

a kad bu Hillary priznala rezultate i pozvala na jedinstvo?

VL
NE
Nemanadimak
17:57 09.11.2016.

Pocinje ulizivanje :)

VL
MA
Malenkost
19:12 09.11.2016.

Obama, prvi Crnac na predsjednickoj stolici, Nobelovac za obecanja, ne ostavlja iza sebe nista valjana, totalno zakazao u svim namjerama i najavama. Sad se drzi kao gubitnik formalnog bon tona. Ukoracio velikim Korakom u oval Office a napusta i prepusta ga nedragom protivniku.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
16:00 09.11.2016.

Ja se nadam da če i naš domoljubni premijer Plenković posle međunarodno važeče presude EU arbitražnog suda oko granice nazvati slovenskog premijera i izraziti mu divljenje zbog veselja kojega če europski susjedi pokazivati radi jedrenja po novom svome alias onom balkansmom moru kojega smo mi najavljivali da nedamo ni milimetra.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.