Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svadba na Floridi

Obama na kraju mandata bio na vjenčanju svog pomoćnika koji je oženio Hrvaticu

barack obama
Foto: Reuters/PIXSELL
09.01.2017.
u 11:27

Vjenčanje je održano u Jacksonvilleu na Floridi u vrtu jednog privatnog imanja

Barack Obama za kraj mandata gostovao je na vjenčanju svoga pomoćnika Marvina Nicholsona koji je oženio Hrvaticu Helen Pajcic. Obama je dobar prijatelj s ocem mladenke, Steveom Pajcicem koji je utjecajan odvjetnik na Floridi i bivši političar hrvatskih korijena.

Vjenčanje je održano u Jacksonvilleu na Floridi u vrtu jednog privatnog imanja. Na vjenčanju je osim Obame bio i glavni državni tajnik John Kerry, piše The Hill.

Inače, Helen (31) pomoćnica je u ministarstvu obrazovanja, a njezin otac Steve bio je zastupnik u Zastupničkom domu i 1986. godine kandidat za guvernera Floride. 

>> Obama se oprašta od javnosti. Prvi je američki predsjednik koji to neće napraviti u Washingtonu

Komentara 6

NV
novo vriijeme
13:34 09.01.2017.

Ona je hrvatica koliko i Obama. Prije će biti da je amerikanka

Avatar SrebrniLetac
SrebrniLetac
13:57 09.01.2017.

I kakve to ima veze, sa bilo cime???

BF
bf2
16:11 09.01.2017.

Da,i?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije