Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JELIĆ PORUČIO:
Povratak na članak

"O otpuštanjima ćemo odsad odlučivati na višoj razini"

Novac koji Grad izdvaja nakon sudskih presuda opće je dobro, novac građana i svakako bih ga radije dao, primjerice vrtiću, kaže D. Jelić.

Komentari 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:38 30.04.2010.

Radilo se o bezrazložnim otkazima. Onaj tko odluči dati otkaz nekome, mora kao prvo imati za to razlog i dokaz. Drugo, postupak valja pravilno provesti. Radilo se o tome da nije bilo razloga da ti ljudi budu najureni, nije se radilo o teškim povredama radne obaveze. Smetali su nekome, mediokritetima koji su na primitivan način htjeli očistiti grad od nepoćudnih ljudi.

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:41 30.04.2010.

Inače, Vunateks i Kraš ne postoje već 15 godina. Likvidirani! Srušeni i sravnjeni sa zemljom! Na mjestu Kraša je Lidl, a na mjestu Vunateksa Mercator. Turković jeste zidar ali bi to morao znati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.