Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božinović:
Povratak na članak

'O načelniku općine Čeminac odlučit će tamošnji HDZ'

Ako je nanio štetu, to će njegova matična organizacija odlučiti hoće li ga maknuti, kaže ministar policije

Komentari 6

TU
tuzo12
22:38 30.07.2019.

Tako je odgovornost je na lokalnoj organizaciji!

VL
SA
sani1
10:05 31.07.2019.

Paz’ sad: HDZ.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
21:50 30.07.2019.

U neovisnoj državi ništa novo, tj. sve se odvija prema dobrim vjerodomoiljubnim običajima. Vjerodomoljubi, koji su na vlasti, na bilo kojem nivou, vode brigu prije svega o svom domu, svojoj užoj i daljoj obitelji, interesima ZNA SE prijatelja i kompradora, a ne boli ih uvo za svoj rod i i državu. Zato lijepa naša bojuje ljuti boj sa Bugarskom za repnu, fenjerašku poziciju u EU. Dvonožna tegleća marva napušta u stampedu neovisnu državu, a naši poglavari prose na koljenima švicarske i austrijske kolege da i oni otvore svoje torove za našu radnu stoku i da bude mirna neovisna država. Tegleću marvu koja nam bude nedostajala potražit ćemo medju Hrvatskim cvijećem u bližem i daljem okruženju, a vjerodomoljubi će biti vlastela robovlasnici. To je ono pravo, što nam snagu daje, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.