Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Sređivanje" linije

Nutricionisti savjetuju kako smršavjeti ili nabiti mišiće prije ljeta

hrana
Thinkstock
09.05.2014.
u 13:42

Na pregledu se analizira sastav tjelesne mase, a kakve su nam prehrambene navike, otkrit će 24-osatni test, poručuju iz udruge Nutricionizam Balans

Prije nego Slavonci uskoče u ljetnu odjeću, stručnjaci iz udruge Nutricionizam Balans pomoći će im "srediti" liniju. Na pregledu analiziraju sastav tjelesne mase, a kakve su im prehrambene navike, otkrit će 24-osatni test.

- Izrađujemo individualne sedmodnevne ili 14-odnevne planove prehrane ovisno o tome želi li netko smršavjeti, povećati mišićnu masu ili se početi zdravije hraniti - objašnjavaju nutricionisti iz ove udruge. Nude i popust na izradu takvih planova, i to od 20 posto u svibnju i lipnju.

Više informacija građani mogu dobiti na brojeve 097 7808 943 i 091 5034 268 ili ih potražiti na Šetalištu P. Preradovića 7 u Osijeku te u Zavodu za javno zdravstvo Sveti Rok u Virovitici.

>> Nada Rocco: Uz sirovu hranu u 67. godini osjećam se bolje no ikada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije