Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvero kandidata za predsjednika Vrhovnog suda
Povratak na članak

Usporedili smo programe rada: Nude jačanje odgovornosti, čak i umjetnu inteligenciju

Što im je zajedničko? Dr. sc. Lana Petö Kujundžić, prof. Zlata Đurđević, dr. sc. Šime Savić te Boris Vuković zalažu se za edukaciju sudaca i službenika, digitalizaciju, otvaranje javnosti, poboljšanje materijalnih i prostornih uvjeta...

Komentari 3

ČS
Čuvaj se senjske ruke
09:09 08.05.2021.

Suci su država u državi. Nitko ih ne kontrolira. Sude kako hoće.

VL
SS
simpatican.simpa
09:30 08.05.2021.

Nigdje u programima ne piše što sa sucima koji krše Zakone, za istu stvar, isti Zakon imaju X mišljenja umjesto da je isto ako je Zakon jedan, namjerno stvaraju zastare, što sa sucima koji su korumpirani, što sa njihovom internomom masonskom-zidarskom organizacijom.. Badava video linkovi, moderne tehnologije kad opet o svemu odlučuje bahati, korumpirani sudac. Najprije bi trebalo na svakom sudu za jedan autobus strpati suce u Lepoglavu, drugi autobus se zahvaliti na suradnji uz provjeru imovine, a s ostalima + novi suci izgraditi novo pravosuđe.

VL
BR
brandogdjejemarija
09:12 08.05.2021.

Znam tko nece proci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.