Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudom preživio

Nož mu je više od tri sata bio zabijen u lubanju, a nije to ni znao

nož
screenshot/youtube
04.01.2015.
u 19:04

Više od tri sata je u glavi imao zabijen nož, a da toga nije bio ni svjestan, kako je liječnik objasnio, zbog šoka i alkohola.

- Cijelo vrijeme imao je zabijen nož u glavi, ali toga nije bio svjestan. Vjerujemo da zbog šoka i alkohola nije shvatio da mu je nož još uvijek u glavi - rekao je brazilski kirurg Gilberto Albuquerqe, piše CNN.  

On je operirao 39-godišnjeg taksista Juacela Nunesa de Oliveiru koji je prošlog tjedna izboden četiri puta tijekom svađe u baru u brazilskom gradu Aqua Branca. Brazilac je imao tri ubodne rane u predjelu tijela te jednu u glavi. Prvo je prebačen u lokalnu bolnicu, a potom i 100 kilometara dalje u bolnicu u Teresini.

Sreća što je preživio

Više od tri sata je u glavi imao zabijen nož, a da toga nije bio ni svjestan, kako je liječnik objasnio, zbog šoka i alkohola. Liječnik kaže da je Brazilac imao sreće što je uopće preživio, a da je nož u lubanji bio zabijen samo malo dalje mogao je oslijepiti i ostati bez osjećaja okusa. - No, ništa od toga se nije dogodilo te je živ i oporavlja se - kaže Albuquerque, liječnik koji je više od dva i pol sata vodio tim koji je operacijskim zahvatom izvadio nož iz glave Brazilca.

- Jučer je napustio bolnicu, samo pet dana nakon što je došao sa nožem u glavi - rekao je Albuquerque.

>>Razbojnički par poštaru: 'Daj sve što imaš. Imamo pištolj i nož, ubit ćemo te'

>>Susjed (71) nožem napao mlađeg (38), obojica imali preko dva promila alkohola u krvi

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:19 05.01.2015.

Potrebno je zaista biti malouman da se povjeruje u ovako nesto.

TH
thekurcula
20:35 04.01.2015.

Pa ta je scena već davno snimljena na filmu! Makavejev u filmu Mister Montenegro, mislim još 70-ih godina! Kad vode toga sa nožem u glavi u bolnicu, na hitnu, pa pred ulazom još svi staju, računajući i ranjenog, da se slikaju za uspomenu:))

Avatar viki_nuland
viki_nuland
20:39 04.01.2015.

Vjerojatno je "mislio" da se radi o novoj modi "piercing" gdje se umjesto igala i nausnica koriste nozevi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije