Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez incidenata

Novogodišnja noć u Vukovarsko-srijemsko​j županiji prošla veselo i burno

Doček u Slavonskom Brodu
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
01.01.2016.
u 13:26

Prema informacijama iz policije novogodišnja noć u najistočnijoj hrvatskoj županiji protekla je mirno i bez incidenata.

Nova godina se i u gradovima i selima Vukovarsko-srijemske županije dočekala veselo i burno. Dočeci Nove godine organizirani su bili po trgovima u gradovima, hotelima, restoranima, kafićima kao i po privatnim kućama. Vukovarce je na središnjem gradskom trgu zabavljao bend Babylom, a organiziran je i vatromet.

U Vinkovcima su građane na središnjem gradskom trgu zabavljali tamburaški sastavi „Bosutski bećari“ i „Dike“. Organizirani dočeci na trgovima upriličeni su i u Iloku i Otoku. Prema informacijama iz policije novogodišnja noć u najistočnijoj hrvatskoj županiji protekla je mirno i bez incidenata. Za spomenuti je samo nebrojene eksplozije petardi koje su odzvanjale po gradovima i selima. Zabilježeno je i kako je u Općoj županijskoj bolnici Vinkovcima prvorođena beba u 2016. godini rođena u 9.19 minuta.

Ivana Menđušić rodila je dječaka Frana. U 9.40 sati i u rodilištu Opće županijske bolnice Vinkovci rođena je prva beba. Ana Sabljak rodila je dječaka Roka.

>> Pogledajte kako je ostatak svijeta dočekao Novu godinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije