Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RATNI ZLOČINI U OSIJEKU
Povratak na članak

Novo suđenje Branimiru Glavašu bit će 6. srpnja

Nakon ukidanja presude, ponovljeno suđenje Glavašu i njegovim suoptuženicima održat će se u Zagrebu 6. srpnja

Komentari 6

Avatar mama mia
mama mia
16:09 11.04.2017.

Ovaj nije slušao naređenja ni otkud ovaj je bio sam nalogodavaca, šerif a kad je trebalo odgovarati za zločin onda je glumio šečeraša pojavljivao se u generalskoj odjeći oblačio slavonske rekle pravio cirkus Fuj bio je strah i trepet uu Osijeku i široj okolici prije rata a i daleko poslije rata a kad mu pravda dosudila do tada "hrabri" Glavaš zbrisao u BiH

VL
IB
istina_boli
13:09 12.04.2017.

Ovaj tikvan ce u nedostatku Srba preci i na Hrvate, pa da vidimo onda kakovo ce mu sudjenje da bude.

VL
DU
Deleted user
18:52 11.04.2017.

Odlicno, napokon je skot tamo gdje spada..u crnoj kronici/

VL
SE
sergijeb
18:26 11.04.2017.

Činjenica da su Srbi u Osijeku teško stradali, također je i da je Glavaš bio umješan.Međutim, koliko i kako je Glavaš sam bio umješan potrebno je konačno problem riješiti.

VL
ME
melinda
15:20 11.04.2017.

Pustite covjeka na miru jer nije on kriv kao ni drugi osumnjiceni za zlocine ,jer su oni morali izvrsavati naredenja dvojice monstruma i zlikovaca Slobe i Tudmana koji su sve dogovorili...Sve ih treba osloboditi koji su ucestvovali ne svojom voljom u gradanskome ratu na prostoru bivse zajednicke drzave YU

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.