Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD PONOĆI

Novo poskupljenje cijena goriva: Cijena spremnika veća i za 5 kuna

Poskupljenje goriva
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
29.06.2020.
u 19:14

Poskupjet će i benzin, i dizel, i autoplin

Cijene svih goriva od ponoći će ponovno rasti, a cijena jednog spremnika mogla bi biti skuplja i za 5 kuna, prema neslužbenim informacijama portala cijenegoriva.info.

Spremnik od 50 litara benzina mogao bi biti skuplji za 5 kuna, prosječni spremnik dizela mogao bi poskupjeti 5 kuna, a prosječni spremnik LPG-a mogao bi poskupjeti 4 kune, navode u Facebook objavi.

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

PR
prokurator
11:24 30.06.2020.

to nas vlada pozdravlja par dana pred izbore i poručuje da glasamo ijopet za njih? svaki tjedan poskupljenje, jeftinije je bilo samo dok je svjetska cijena nafte bila 0 dolara!

VL
_________
19:43 29.06.2020.

Svaki tjedan se podmuklo diže cijena po petaestak lipa i tako imamo najskuplje gorivo od svih zemalja koje nas okružuju, a i šire. Konkretno, u Sloveniji litra benzina košta 1 euro. Drugo, mjerna jedinica za gorivo je litra a ne spremnik. Na benzinskim crpkama su cijene izražene po litri, ne po spremniku. Koliko košta litra goriva?! Samo to trebate napisati, to je bitna informacija, ništa drugo, nikakvo metiljanje po spremnicima

PV
prcko.vita
19:45 30.06.2020.

Narod se moli da se Corona vrati, pa da cijene goriva opet počnu padati na neke normalne cifre. Tuga i jad od države. Da sam ja premijer, nebi svi imali istu cijenu goriva. Vlasnici velikih vozila (puno kilovata), plaćali bi puno veće cijene goriva, a vlasnici malih auta bi plaćali manje. To su pravi socijalni potezi, a ne ovi Superhikovi koji otimaju sirotinji da bi bogati imali još više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije