Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primali, a nisu radili?
Povratak na članak

Žinić ukinuo skupe savjete Marine Lovrić Merzel i godišnje uštedio 1.5 milijuna kuna

Najviše članova savjeta imao je HSP. Svi su oni dobivali 5.000 kuna mjesečno, a u jednom mandatu koštali su porezne obveznike šest milijuna kuna

Komentari 4

DU
Deleted user
12:14 06.11.2014.

Mnogi odgovorni znali su to i ranije, ali nitko nije ništa poduzeo. SDP je dugooo branio svoju županicu; te fina, te zgodna, te poštena, te rezultati, tako sada neki brane druge ljude, a neki jako dobro znaju što je i kome davano iz blagajne i tko se okoristio na naš račun. Nije se loše zapitati tko su oni koji znaju i zašto šute??

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
11:44 06.11.2014.

Ovo sve paraz-te i kriminalce treba sto prije unistiti! Gnusno je citati ovaj clanak! Gnusno!!! Pod hitno oduzimati imovinu i tim davaocim i primaocima tih "savjeta"! To je cist primjer pranja noca!! Cist kriminal!!

VL
Avatar Feniks
Feniks
12:26 06.11.2014.

Zalosno je u sto se pretvorio HSP. Do zadnjeg "metka" branili su Zarku Sekulic. Sada bi zajedno s njom trebali na sud.

VL
UZ
uzor10
15:47 06.11.2014.

Sve na goli otok

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.