Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
virovitica

Novi zakon o poticanju investicija ohrabrio poduzetnike

poduzetnici, Virovitica, radionica na temu novog Zakona o poticanju investicija (1)
Foto: Maja Šantoši
1/3
12.10.2012.
u 21:33

Organizatori radionice na temu novog Zakona o poticanju investicija i unaprijeđenju investicijskog okruženja zadovoljni su postignutim ciljem, a to je inovativna edukacija za male, srednje i velike poduzetnike Virovitičko-podravske županije

U Virovitici u zgradi Županije je danas održana uspješna radionica na temu novog Zakona o poticanju investicija i unaprijeđenju investicijskog okruženja. Radionicu su vodili Ljiljana Zajc, voditeljica Službe za potporu u ulaganjima i investicije te Sani Ljubunčić, načelnik Sektora za međunarodnu suradnju, investicije i konkurentnost.

Organizatori radionice su zadovoljni postignutim ciljem, a to je inovativna edukacija za male, srednje i velike poduzetnike Virovitičko-podravske županije. Radionica je održana pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, Virovitičko-podravske županije i VIDRA-agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

Poduzetnici su poučeni kako se sada, ovim novim nadopunama Zakona, želi osnažiti njihova volja u unaprijeđenju i napretku kako postojećih tako i onih poduzeća koji su tek u začetku te su ohrabreni korisnim savjetima o kombiniranju svojih potraživanja od strane različitih fondova, usklađivanje istih s njihovim investicijama te mogućnostima potpore i podrške koja im temeljem novog Zakona može biti ponuđena. Nova ulaganja su nešto što poduzetništvo čini profitabilnim, modernim i nenadmašivim, a poticaj za tu inovativnost poduzetnicima sada nudi i zakonska potpora.

Župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić koji je isto tako prisustvovao radionici se i ovim putem, zajedno s ostalim organizatorima, zahvaljuje na velikom odazivu svih poduzetnika Virovitičko-podravske županije što su prepoznali važnost radionice te su svojim dolaskom iskazali osviještenost o važnosti poznavanja materije koja im svakodnevno donosi dobit, ukoliko je ona na pravilan način investirana u nadogradnju njihovih malih(ili pak većih)bogatstava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije