Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri godišnja doba

Novi snijeg, hladni val do -20° C, a onda naglo zatopljenje

snijeg (1)
Patrik macek/Pixsell
16.12.2010.
u 19:44

Hladnoća zbog koje ćemo se smrzavati tijekom vikenda neće potrajati

Hrvatsku će već sutra poslijepodne zahvatiti jače naoblačenje koje će na dijelu sjevernog Jadrana i u unutrašnjosti donijeti novi, obilniji snijeg, a na većem dijelu Jadrana kišu. Snijeg će padati i u subotu prijepodne, ponegdje čak i na Jadranu, no već poslijepodne u većini krajeva doći će do djelomičnog razvedravanja.

U nedjelju nas pak očekuje opet jako hladno jutro. Prema riječima Zorana Vakule iz Državnog hidrometeorološkog zavoda, temperature će se spuštati do 10 Celzijevih stupnjeva ispod ništice, a u Gorskom kotaru i Lici moguće su i znatno niže temperature, do 20 stupnjeva ispod ništice. Ipak, snijega u nedjelju više ne bi trebalo biti. Hladnoća zbog koje ćemo se smrzavati tijekom vikenda neće potrajati jer se već početkom idućeg tjedna očekuje porast temperatura, ali i novih oborina.

– Mogući su i kiša i snijeg – kaže Vakula.

Ključne riječi

Komentara 3

LK
Lopovi_KRADEze
21:04 16.12.2010.

@ emilsali : A kakve veze, matere ti, tvoje brbljanje ima sa ovim clankom ???

Avatar emilsali
emilsali
20:13 16.12.2010.

Grejanje Zastavinih automobila Veoma specifičan proces. Kod ostalih proizvođača automobila pod grejanjem se podrazumeva jedna od funkcija klime, koja, jelte, zagreva unutrašnjost. Kod Zastavinih produkata do ,,grejanja\'\' dolazi čim temperatura vazduha priđe nuli, a ono predstavlja silaženje pola sata ranijee radi paljenja kola, da bi ova uopšte mogla da krenu i da ne bi posle došlo do havarije. 05:30 -Ćale. pa da li si ti normalan, šta sad drkaš po stanu?! -Idem na posao sine. Neki u ovoj kući rade, da znaš. -Jebote, ćale, radiš od 7! -Jeste sine, ali ako planiram da stignem do 7, moram da stavim Jugića na grejanje

PI
piksi
22:20 16.12.2010.

ma najbolje kako se ujutro probudiš i pogledaš van, tako se i obučeš, jer da sad pogledate stotinu meteorologa svaki če reč drugačije, bezvz !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije