Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO MUSA
Povratak na članak

Novi šef Lutrije o optužbi za sukob interesa: Napadaju me razočarani pretendenti na moje mjesto

Musi je prošle godine u Lutriji uručen otkaz pa je pokrenuo radni spor protiv tvrtke. Kad je imenovan na čelo uprave, od spora je odustao

Komentari 1

MA
max2cro
00:16 16.01.2017.

partizani koji su mislili kako će Karamarkovim rušenjem Vlade ostat na mjestu u Upravi HL pokušali iskonstruiranim otkazivanjem Ugovora o radu g .Musi osvetiti se za kandidaturu za mjesto pr. Uprave HL Karamarkove Vlade...Partizančine ništa ne prepuŠtaju slućaju ,...ali sui su se prekombinirali ,...izgubili ponovljene izbore ,a idejni vođa im abolirao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.