Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više tisuća Hrvata tamo radi
Povratak na članak

Novi režim na slovenskoj granici za dnevne migrante. Provjerite što se mijenja

Nova pravila posebno pogađaju dnevne migrante iz Hrvatske kojih je više tisuća na radu u Sloveniji.

Komentari 4

KG
KG002
18:07 04.02.2021.

Slovenija bi trebala i financirati te testove kad već zahtjeva da ih radnici rade svaki tjedan. Ne znam tko može o svome trošku tjedno plaćati 100€ za testiranje?? Slovenci su totalni nesposobnjakovići, sve živo im je zatvoreno a i dalje imaju više od 1500 zaraženih. Iskompleksirani, kakvi i jesu, opet problem vide u strancima. S dolaskom toplijih dana brzo će Janezi pojurit do svojih nekretnina na Jadranu a onda ih Hrvatska treba stavit na crvenu listu i uvjetovat im ovakve piz*** kojima oni sad naše zaj***.

VL
Avatar crikva
crikva
17:04 04.02.2021.

A sto je sa tranzitom. Vozaci koji tranzitiraju ili vozaci koji rade u Italiji i idu doma za vikend? Ako to vazi za sve, u petak navecer ce biti blokirane granice kada svi krenu doma.

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
17:18 04.02.2021.

tko plaća te testove?

VL
DU
Deleted user
16:47 04.02.2021.

da li netko zna gdje se krivotvotvore testovi? 😉

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.