Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPACEX PROJEKT
Povratak na članak

Novi neuspjeh: Letjelica Starship ponovno eksplodirala pri testiranju

Iz tvrtke Elona Muska su naglasili kako ova ispitna eksplozija nije povezana s lansiranjem SpaceX-a koje je najavljeno za danas

Komentari 7

KM
klinicki.mrtav
14:11 30.05.2020.

Jeftinije vam je kupiti gotove motore od rusa i ne prepravljati ih. Ako je Evgenij iz Sibira neki dio motora iskovao u svojoj kovačnici onda se taj dio tako i mora napraviti a ne pomoću računala.

VL
Avatar gusjenica
gusjenica
13:34 30.05.2020.

Ovaj bogati creten baca u vatru silan novac pokušavajući izliječiti svoje maštarije iz rane mladosti. Bolje bi bilo da se taj novac uloži na oporavak ove naše jadne i jedine planete Zemlje.

VL
DU
Deleted user
13:28 30.05.2020.

Zastarjela tehnologija a antigravitacija već postoji ona tehnologija što se skriva od ljudi je nevjerojatna sve što poznajemo je zaostalo .samo pitanje dali je čovjek duhovno spreman prijeći u novo doba

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.