Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadač ubijen

Novi napad u središtu Kopenhagena: Jedna osoba poginula, ranjeno dvoje policajaca

danska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
15.02.2015.
u 08:22

Policija je u nedjelju ujutro objavila kako je usmrtila muškarca na stanici podzemne željeznice Norreport koja je evakuirana odmah nakon napada

Jedna je osoba preminula, a dvoje je policajaca ranjeno nakon što je naoružani muškarac otvorio vatru u blizini sinagoge u središtu Kopenhagena, javlja RT. Za muškarcem je pokrenuta potraga, a napad se dogodio samo nekoliko sati nakon pucnjave tijekom debate o slobodi govora kad je ubijen 40-godišnji muškarac, a ranjena tri policajca.

Policija je u nedjelju ujutro objavila kako je usmrtila muškarca na stanici podzemne željeznice Norreport koja je evakuirana odmah nakon napada. Vjeruje se kako je riječ o muškarcu odgovornom za oba napada.

 - Muškarac je otvorio vatru na policiju te je tada ustrijeljen. U pucnjavi nije pogođen nijedan policajac, javila je policija.

>> U napadu u Kopenhagenu poginuo muškarac, ranjeno troje policajaca

Komentara 18

EL
EliteTeam2015
09:52 15.02.2015.

ime teroriste nije objavljeno,,,zasto,,,i ako su znali da je taj umno poremecen bio odgovoran i za prvi napad kako to da je mirno setao danskom...zaista jadno od muslimana koji vecim dijelom zive na socijali ne rade nista novac stan sve dobijaju od danske a onda samo razmisljaju kako ce napraviti zlo,,,nekome tko n ije musliman ,,,dosta je vise toga takve radikalne umne bolesnike treba odstraniti iz drustva ma gdje oni bili i u kojem dijelu svijeta bili,,,u ludaru sa njima sa resetkama.,.,.,..

TO
tolitol
10:22 15.02.2015.

Ljudi bježe iz vlastitih zemalja koje su siromašne, zaostale, u kojima nisu u stanju osigurati egzistenciju, stižu na zapad da bi potom nasiljem tamo nastojali nametnuti iste one društvene okolnosti od kojih su pobjegli i zbog kojih su njihove zemlje zaostale. Zar nije to nakaradno? Ako ti smeta sloboda govora smeta, što radiš u Danskoj? Vrati se u zemlju iz koje si došao. I problem je riješen. A što se tiče ovog konkretnog slučaja, tako to radi ozbiljna pravna država koja ne dopušta da joj nekakvi teroristi kroje sudbinu. Nema tamo ovih balkanskih prenemaganja o "toleranciji i uvažavanju drugoga" kad ti taj drugi otvara vatru na policiju.

DU
Deleted user
09:13 15.02.2015.

To je demokracija? tolerancija?uvažavanje drugih? a nama se sprdaju da smo balkanci, nazadnjaci, ognjištari, a ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije