Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afganistan

Novi napad: Nekoliko raketa ispaljeno na kabulsku zračnu luku

FILE PHOTO: U.S. forces assist in Afghanistan evacuation
Foto: US MARINES/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
30.08.2021.
u 06:53

Časnik, koji je želio ostati anoniman, rekao je da je ispaljeno pet raketa, premda nije bilo jasno je li ih sve srušio obrambeni sustav.

Nekoliko raketa ispaljeno je u ponedjeljak ujutro na kabulsku međunarodnu zračnu luku, no presreo ih je proturaketni sustav, potvrdio je Reutersu američki časnik.

Časnik, koji je želio ostati anoniman, rekao je da je ispaljeno pet raketa, premda nije bilo jasno je li ih sve srušio obrambeni sustav.

Kako je rekao, prema prvim izvješćima, u napadu nema američkih žrtava.

Video - Večernjakov novinar o kaosu u Afganistanu: Ovih dana ćemo opet vidjeti val izbjeglica, možda i kroz Hrvatsku

Ključne riječi

Komentara 3

ZI
zimerman
08:58 30.08.2021.

Sisavac@ .. Recimo mene je briga za američke vojnike i srce me boli za svakog od njih , a za kime se ti brineš i koga je tebi zao ? … Možda ?? Krvnika , sljedbenika lažnog proroka

SI
sisavac
07:09 30.08.2021.

jako nas briga za američke vojnike u kabulu.. eto, ne mogu spavati čitavu noć.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije