Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U ĐAKOVU
Povratak na članak

Novi incident u Centru za socijalnu skrb: 'Odbijala je izaći pa smo morali pozvati hitnu i policiju'

Ravnateljica je uvjerena kako je tome pridonijela i negativna atmosfera u društvu usmjerena protiv socijalnih radnika

Komentari 25

RO
roland
12:01 16.04.2021.

Jelena Veljača i Nataša Janjić su pozvale na javni linč, stavile su socijalnim radnicama crvenu krpu na čelo, nacrtale metu i sad će to biti vrlo teško zaustaviti. Vrlo, vrlo teško! Namjero su išle kočijaškom i primitivnom retorikom jer korisnike socijalne skrbi je najlakše izmanipulirati korištenjem takvog rječnika.

VL
KO
Kokoiduhovi
12:45 16.04.2021.

Te, kako pišete, incidentne situacije, se u Centrima za soc. skrb događaju svakodnevno i već godinama. Ti su djelatnici izloženi uvredama, vikanju, fizičkim nasrtajima, a sve to dobro znaju svi koji rade u zgradama u kojima je i neki Centar za soc. skrb. Samo što se sada visokopozicionirani rukovoditelji, tajnici, ministri, premijeri i sl., prave neuki i bedasti ( nemrem vjerovati da zbilja jesu tak bedasti i neuki, neupućeni). To je jedna od "reformi" koje su Plenković i hdz "proveli"

VL
Avatar southman
southman
12:49 16.04.2021.

Eto kako završava javni linč ! I onda se kritizira pokušaj eliminacije ovakvih stvari iz javnog prostora.

VL
Avatar Idler
Idler
12:51 16.04.2021.

Janjićku i Veljaču osudit leto dan za opće dobro - delat vu nekom od centara s najvećim brojem slučajeva. Morti nekaj i navčiju...

VL
Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
12:56 16.04.2021.

U slučaju potrebne intervencije zvati Njonjićku i Frljaču.

VL
DU
Deleted user
14:27 16.04.2021.

I jelenu i Natašu novčano kazniti uz obvezni rad s tim često vrlo problematičnim ljudima pod nadzorom Centra za socijalni rad. Ne mogu proći nekažnjeno !

VL
SO
Sotona
15:23 16.04.2021.

Ravnateljica je uvjerena kako je tome pridonijela i negativna atmosfera u društvu usmjerena protiv socijalnih radnika.. Sada kada rade i uzimaju decu svima od reda "da ih spase od ludi ljudi (drugih i neme tih koji sa vremena na vriejmeme i kod i od Korone i bez nje prolupaju) nije jednostavno jer se Socijalni radnici se boje da ne nastradaju ili od rioditelja ili od politike i novinara koji su hajku stvorili i organizirali osvetu zbog smrti male curice ; odmah sredili nevine koji je bez sudske presude putem rulje i pametnog utjecaja močnika i moći im sredili egzustenciju bez milosti Balkanskim uličnim presudama razjarenog ćopora ..

VL
BU
Bubica
19:07 16.04.2021.

Zanimljivo što se god dogodi za sve je kriv HDZ ,samo im HDZ ,smeta svi ostali poštenjaci ,po nekima HDZ izmislio i koronu,

VL
Avatar Upitnik30
Upitnik30
13:01 16.04.2021.

"Probleme struke treba rješavati struka, od ministarstva pa do Centara, i to je ključna poruka." Slažem se. Onda ih napokon riješite jer su jedni te isti problemi poznati već godinama i ništa se ne poduzima..

VL
FE
fefellerunt
17:02 16.04.2021.

Jadni zaposlenici socijale , kad im je tako teško kako nisi otišli u NJemačku , Irsku raditi čujem da tamo jako traže naše VSS kadrove.Sa druge strane naše zakonodavstvo sa vrlim stručnjacima i pravnicima su donijeli takve zakone da see cijeni nerad i muljanje i onda dolazi do ovakvih situacija gdje uvijek postoje dvije priče , kao i usvim dijelovima društva nekome se pogoduje a nekome se ne da ni ono osnovno na što ima pravo . Podrazumjeva se da će gomila smeća imati razumjevanje za slično smeće , neće valjda imati razumjevanje prema poštenim ljudima

VL
SJ
Sve je uzalud
13:00 16.04.2021.

...sistemski u socijalnoj skrbi ne štima.....nisu ovo baš izolirani slučajevi.....iz lonca je počelo kipiti....iz socijalne skrbi trena izbaciti...advokate...javne bilježnike...lječnike... i ugovore o ovom ili onom....uzdržavanju....

VL
BO
bolnaistina
12:50 16.04.2021.

Svi se sad iz institucija dižu na noge i vrište. A gdje im je bila profesionalnost, odgovornost, stručnost.

VL
BO
bolnaistina
12:47 16.04.2021.

Da li se itko ikad zapitao o odgovornosti i stručnosti????dotičnih osoba????? U Osijeku u domu Klasje umrla beba zbog upale pluća a rođena kao nedonošče u rizičnoj skupini, a pedijatrica ju otpustila iz bolnice. Gdje je tu bila i čijaa odgovornost??????.

VL
BR
BradGarlicSr
13:01 16.04.2021.

Domoljubima je problem prepiska na twitteru ali nije izjava ravnatelja da je curica sama sebi smrskala glavu. Iskrivljene domoljubne vrijednosti. Vole politički podobne ravnatelje ali preziru njihove kritičare.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.