Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA JE OTKRILA

Novi detalji ubojstva u Dubravi: Žena usmrtila supruga pa slala poruke s njegovog mobitela

Ubojstvo i pokušaj samoubojstva u zagrebačkoj Dubravi, očevid je u tijeku
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
1/3
06.03.2023.
u 08:31

Susjedi su ranije potvrdili kako je žena skočila s prvog kata nakon što je čula da joj policija kuca na vrata, neslužbeno se doznaje kako je žena prije dolaska policije pokušala zataškati ubojstvo tako što je mobitelom ubijenog supruga slala poruke njegovim najbližima i govorila da je sve u redu

Pozadina tragedije počela se otkrivati nakon što su policajci ove nedjelje u zagrebačkoj Dubravi zatekli ubijenog muškarca i ženu koja je teško ozlijeđena. Naime, muškarac (55) je pronađen oko 13,45 sati u stanu u naselju Studentski grad, dok je žena (59) pronađena izvan stana s ozljedama koje si je najvjerojatnije sama nanijela, nakon čega je prebačena u Kliničku bolnicu Dubrava.

Susjedi su ranije potvrdili kako je žena skočila s prvog kata nakon što je čula da joj policija kuca na vrata, neslužbeno se doznaje kako je žena prije dolaska policije pokušala zataškati ubojstvo tako što je mobitelom ubijenog supruga slala poruke njegovim najbližima i govorila da je sve u redu, prenose 24sata.

Iako je mislila kako je time uspješno ''zamaskirala'' ono što se dogodilo, najbliži su počeli biti sumnjičati jer se dva dana nisu čuli s njim pa su došli provjeriti na vrata što se događa. Žena ih nije puštala u stan, zbog čega su zvali policiju. Policija je navodno nakon toga otkrila kako je lokacija sa koje su se poruke slale bila cijelo vrijeme u stanu, što ih je nagnalo da uz pomoć vatrogasaca provale u stan, gdje su pronašli muškarca kako leži u lokvi krvi. Žena se po dolasku policije navodno bacila s balkona i time se ozlijedila. 

Neki susjedi pak tvrde kako je žena bila neko vrijeme u rastrojenom stanju te je odbila ići na liječenje, no njen suprug brinuo se za nju. -Iz tog se stana inače stalno čula vika i galama, često su se svađali, no posljednjih dana bio je mir. Bilo je neuobičajeno tiho. On je bio jedan vrlo miran i pristojan čovjek, uvijek su mi izgledali nespojivo i znali smo se pitati što on uopće radi s njom. Ona je, s druge strane, znala biti svadljiva i raditi probleme - ispričali su susjedi.

Komentara 13

Avatar transdanubier
transdanubier
09:35 06.03.2023.

što na sve ovo kaže feministička udruga "veljača & co"?! što piše u istambulskoj?!

JU
juma
10:29 06.03.2023.

Zlostavljanje je obostrano, s tim što je najčešći slijed, psihičko zlostavljanje muškarca od strane žene i onda fizičko zlostavljanje žene od strane muškarca. To je uvjetovano razlikom medju spolovima. žene su jače verbalno, a muškarci tjelesno. To treba spoznati i u tom smislu preventivno i zakonski djelovati. Sve drugo je jedan feministički narativ, koji je trenutno u modi, ali nema baš puno veze s realnim životom.

DU
Deleted user
10:38 06.03.2023.

Hoće li se konačno javiti babe i žabe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije