Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČINJE PRIMJENA
Povratak na članak

Nove smjernice Ministarstva: Tim za nadarene bit će u svakoj školi i svakom vrtiću

Darovitim učenicim može se ubrzati završetak razreda ako svi stručnjaci tako procijene

Komentari 2

PH
Petarstijena-HR
21:46 08.11.2022.

To je jedna obična glupost.Sve učenike koje se favoriziralo kroz osnovnoškolsko obrazovanje,u srednjoj školi nisu pokazali rezultate,a da ne govorimo da nisu ni došli do fakultetskog obrazovanja,a ako i jesu završili su jako loše ...,a u životu također nisu uspjeli...ni u ostvarenju karijere...Tako da je to očito smislio neki pametnjaković u ministarstvu i tako žele sa dodacima podebljani mjesečne plaće...Ovo se ne bi smjelo odobriti,jer je dokazano da od toga nema pozitivnih efekata...Da li će netko biti uspješan ovisi o emocionalnoj inteligenciji koja obuhvaća nekoliko vrsta pod inteligencije i snalaženja u prostoru,a ne vježbanje zadataka sa nečijom djecom od lokalnog moćnika koji se favorizira...,od toga nema ništa,i to neće pomoći u životu..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.