Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najkritičnija regija

Nove mjere u Varaždinskoj županiji: Zatvaraju se svi kafići

Zagreb: Grijalice i deke na terasama kafića kako bi gostima bilo ugodnije
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
20.11.2020.
u 11:33

Donesena je zabrana održavanja svih javnih okupljanja na otvorenom s više od 20 ljudi, zabrana svih okupljanja u zatvorenim prostorima, privremeno se obustavljaju umjetnički programi, kinoprojekcije, sajmovi, izložbe...

Nacionalni stožer prihvatio je prijedloge Stožera civilne zaštite Varaždinske županije koja je postala najkritičnija regija u EU prema broju zaraženih. Mjere stupaju na snagu danas.

U Varaždinskoj županiji zatvaraju se ugostiteljski objekti. Zabranjuju se sportska događanja u kojima se ostvaruje bliski kontakt. Privremeno se obustavlja i rad sportskih centara i terena za sportove u kojima dolazi do fizičkog kontakta.

Donesena je zabrana održavanja svih javnih okupljanja na otvorenom s više od 20 ljudi, zabrana svih okupljanja u zatvorenim prostorima, privremeno se obustavljaju umjetnički programi, kinoprojekcije, sajmovi, izložbe...

Komentara 23

BO
Boltt
11:39 20.11.2020.

Tražite naknadu ,za nemogućnost obavljanja djelatnosti i nek se isplaćuje redovan promet kakav je bio prije donošenja mjera,pa držite zatvoreno.

Avatar Salam_Parizer
Salam_Parizer
11:50 20.11.2020.

što više STEŽEŠ MJERE zbog ove SMIJEŠNE viroze (KOJA U KINI VIŠE NE POSTOJI BTW.!), to VIŠE sredstava DOBIJEŠ od MMF-A! PRIMARNI cilj plandemije je UNIŠTAVANJE malih i srednjih poduzeća!

Avatar šaka_jada
šaka_jada
11:59 20.11.2020.

ooo, nove mjere za virus koji je očito raz*ebao sve ostale viruse ove godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije