Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duo iz snova

"Novčeke smo uzeli jer nas je kamera ionako snimila"

'casino-rulet'
'Photoshop'
02.09.2010.
u 20:42

Uostalom, nismo mi sami uzeli novce, već nam ih je dala djelatnica iz neke ladice, branili su se pred sucem Siniša i Slobodan

Ruka mi je sama poletjela prema njezinu vratu. Bio sam u šoku, a ona se srušila u nesvijest. Uzeli smo novčeke jer sada nas je kamera ionako snimila pa nema veze ako i uzmemo novce.

Uostalom, nismo mi sami uzeli novce, već nam ih je djelatnica dala iz neke ladice. I ja sam se njoj poslije ispričao zbog toga što se dogodilo te sam je pitao je li joj dobro – branio se pred istražnim sucem jedan od dvojice osumnjičenika za razbojstvo u Casinu Apex na zagrebačkoj Novoj cesti 16. kolovoza.

Zbog tog razbojstva, istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda privedeni su Siniša L. (18) i Slobodan J. (34). Sumnjiče se da su iz kasina odnijeli 85.000 kuna, a poslije razbojstva otišli su u Karlovac "jer tamo ima manje policije".

Unajmili su stan te kupili televizor i dva laptopa. Igrali su igrice, a novac trošili na – kockanje.

Ključne riječi

Komentara 3

MM
Mladen Miletić
23:18 02.09.2010.

Dječija posla !

OB
-obrisani-
03:30 03.09.2010.

sa stilom...hahahah

TU
Tupislav
18:45 04.09.2010.

Hm.. Mora da su moji !•!•|\'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije