Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mihaela Skurić
Povratak na članak

Novac za obnovu dubrovačke baštine trebao bi dolaziti i iz državnog proračuna

Nepunu je godinu na čelu Zavoda za obnovu Dubrovnika koji je vodio obnovu i rekonstrukciju triju posljednjih lađa kompleksa Lazareti

Komentari 3

DO
doremifas
13:57 23.08.2019.

Maknite se vec narodu sa grbace! Ni jedna kuna ne ide u Zagreb, vec sve ostaje unutar tih, vec davno oronulih zidina i skriveno u vase nabrekle vanjkuse od svile!

VL
BZ
Branko Zajec
16:07 23.08.2019.

Dok u Zagrebu propadaju vrijedni ostatci bogate povijesti, dok se katedrala obnavlja desetljećima, dok su gradske fasade u sramotnom stanju, nitko se ne sjeti pomoći glavnom gradu. Istovremeno, dalmatinski gradovi se obnavljaju, izgrađuju i postaju "kulturni centri". Za njih se pronalaze sredstva, a kada ih uzmanjka, na raspolaganju im je državni proračun .

VL
ZI
zip123
18:21 23.08.2019.

Sram vas bilo,masno naplacujete sve osim zraka u Dubrovniku a da vam iz Zagreba jos dajemo novac?Samo vi punite svoju blagajnu kako treba pa ce te imati za sve.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.