Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKORISTIO LJUDSKU DOBROTU
Povratak na članak

Novac koji mu je doniran za liječenje supruge trošio na igre za sreću!?

U istrazi je osim policije sudjelovalo i Ministarstvo financija, a 37-godišnjak je uhićen te će vjerojatno završiti pred sucem istrage zagrebačkog Županijskog suda

Komentari 4

DU
Deleted user
15:08 30.12.2020.

Sad mi žao što nemamo onu staru miliciju, koja je takve liječila prvo "buf tabletama". Takve si odmah prepoznao na cesti prvo su imali plavo ofarbane podočnjake koji su polako s vremenom prelazili u žute, a i žalili su see da im je krava rebro strgala.

VL
MA
malakate
14:33 30.12.2020.

Supruga se zove Ana Mari i boluje od karcinoma dojke

VL
MO
modovisisajteMaraschino
13:57 30.12.2020.

ja nikad ne vjerujem u te pozive za pomoć. i sad smo se više nas organizirali i napunili nekoliko kombija i šaljemo pomoć direktno u sela oko Petrinje. lovu isto direktno ljudima, raspitat se među njima i budemo skupili i pomogli im. ništa preko udruga jer znam kako to ide

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.