Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽAO OBEĆANJE
Povratak na članak

Novac koji je dobio za izborne troškove, Kolakušić donirao Fondu za posebno skupe lijekove Spinraza

"Kako sam i najavio, odmah po zaprimanju naknade za troškove izborne promidžbe, cjelokupni iznos od 61.767 kuna uplatio sam u državni proračun i to u Fond za lijek Spinraza", priopćio je Kolakušić.

Komentari 9

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
13:46 12.08.2019.

Kolakušiću, dirnuo si u osinje gnijezdo. Pripremi se za napade koji će dolaziti i slijeva i desna.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
13:06 12.08.2019.

svaka čast...kako će na ovo reagirati stare /nove udbaške stukture koje vode državu uz podršku.Žalac ,Kuščević ,Marić broje lovu i smiju se narodu koji daje glas partiji.

VL
DI
Didi10
19:16 13.12.2019.

Napadi su već počeli, ako je suditi po nekim komentarima. Bravo, ljudi...samo vi i dalje birajte lažljive uhljebe iz HDZSDP koalicije. Mrki medvjed, dobro si predvidio.

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
18:28 13.12.2019.

General Glasnović u saboru ne uzima plaću, već ona ide za nezbrinutu djecu.I mislite da je to završilo u Večernjem Listu?

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:30 12.08.2019.

a kad će vratiti stotine tisuća kuna koje je lapovao kao sudac koji je slabo radio, godišnje manje od jednog predmeta rješavao? kad će vratiti novac za koji je oštetio vjerovnike jednog dužnika, u čijme stečaju je ova veličina od suca izgubila cijelu zgradu...? znate, firma emik, zgrada tržnice jarun.. zanimljivo tumačenje prava građenja firme u stečaju... oštetio jako puno ljudi, pa čak i famozni holding. al ok, o gosponu europarlamentarcu ni riječi loše se ne smije javno objaviti. jer on je uvijek upravu, pravednik među ljudima.... samo ga imajte za idola, ja se posebno radujem takvim sa velikim aureolama svetaca. vi njega ne poznajete, kolko vidim. čovjek se 15 godina trudi ući u politiku, i za to vrijeme ne radi posao za koji ga narod debelo plaća.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.