Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novac nije dobio
Povratak na članak

Nova žrtva prevare: 'Prerušio se u poštara, uzeo mobitel i više se nije javio'

"Rekao je da će otkupnina doći za nekoliko dana. Nakon toga više nije odgovarao na e-mail", kazao nam je prevareni Zagrepčanin

Komentari 5

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
18:23 17.07.2014.

U vrijeme krizi sve više se kupuje i prodaje rabljena roba preko oglasnika jer se puno stvari može kupiti u pola cijene a tu je i cjenkanje ako je nešto precijenjeno. Naravno da sve to stvara konkurenciju uvoznom lobiju i i njihovim monopolističkim interesima. Lako je moguće da su sve te prijevare i namjerno organizirane upravo zato iz razloga da građani ne trguju međusobno te da budu stalno u strahu od prijevare. Znamo dobro kome je odgovaralo pravilo da pošiljku ne možete preuzeti prije nego platite otkupninu. Ovo je još jedan plaćeni članaka, napisan upravo radi zastrašivanja građana.

VL
Avatar žič
žič
16:42 17.07.2014.

pa to mi nije jasno, ako se nešto prodaje na njuškalu,upakiraš,odneseš na poštu platiš poštarinu i za par dana dolazi lovica,je ali ak si komotan,(od vrata do vrata)onda,,pušiš,,.....

VL
TA
Tajla
05:49 18.07.2014.

Upozorite starije: telefonom se javlja prevarant s pricom da je kreditna kartica zloupotrebljena i da ce policajac doci preuzeti sve kartice koje zrtva prevare ima. Ne nasjedajte na nista slicno!

VL
OB
Objektivno...
16:25 20.07.2014.

Pa mogao je znati da ako poštar nije zvonio dva puta da to nije pravi poštar. Poštar uvijek zvoni dva puta. I nakon toga Jack Nicholson na stolu nategne Jesicu Lange ... e sad ne znam jel i to dva puta ili samo jednom?

VL
OS
osica
18:54 17.07.2014.

sve se živom čovjeku može dogoditi, a gdje to poštari dolaze u kuću po paket, koji želim posati ? Ma, naivno do zla boga za nekoga tko ima iPhone 4.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.