Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI PETAK

Nova ubojstva u Austriji: Tri Azijatkinje ubijene u bečkom bordelu

FILE PHOTO: Police car parks in front of the Austrian federal chancellery, in Vienna
LISI NIESNER/REUTERS
24.02.2024.
u 12:14

Kako je policija izvijestila, u obližnjem parku uhićen je 27-godišnji Afganistanac, koji je bio skriven u grmlju, a za kojeg se sumnja da je počinitelj

Gotovo svi austrijski mediji, neki više neki manje, danas izvještavaju o jučerašnjem “krvavom petku” kada je u Beču, u jednom danu ubijeno čak pet ženskih osoba. Ujutro u Edbergu u trećem bečkom stambenom okrugu policija je našla u stanu beživotna tijela majke (51) i njene 13-godišnje kćerke, o čemu smo jučer pisali, a navečer oko 21 sat u jednom od bečkih bordela ili kako neki mediji pišu “Azija - erotskom Studiju 126a” za masažu u Engerthstrasse u 20. bečkom okrugu Brigittenau tri mrtve žene, izbodene nožem. Navodno je riječ o Azijatkinjama, koje su klijentima nudile erotske usluge.

Kako je policija izvijestila, u obližnjem parku uhićen je 27-godišnji Afganistanac, koji je bio skriven u grmlju, a za kojeg se sumnja da je počinitelj trostrukog ubojstva. Osumnjičeni je imao lakše povrede, očito zadobivene u bjesomučnoj borbi žrtava za život, te je prebačen u bolnicu. Navodno je kod njega pronađen i nož kojim je počinjen zločin, a koji 27-godišnjak nije htio na zahtjev policije pri uhićenju odbaciti, te je policija, kako piše austrijski dnevni list “Kurier” morala intervenirati “teaser-om”.

O motivu trostrukog ubojstva za sada nema informacija, osim informacije glasnogovornika bečke policije Philippa Haßingera za Kurier da je ispitivanje osumnjičenog u tijeku. List navodi kako je 27-godišnji Afganistanac 2022. godine u Austriji podnio zahtjev za azil. I da je navodno u petak navečer bio posljednji gost erotskog Studija iz kojeg su ga tri žene izbacile. Da li je doista bilo tako ili su to samo nagađanja otkriti će istraga koja je u tijeku.

Kurier piše kako policija uglavnom isključuje vjerske razloge kao motiv zločina. Prije da je riječ o povredi časti, dodaje list, zbog koje je osumnjičeni u bjesomučnoj ljutnji “ženski trio” izbo nožem. Policija je izvijestila da je došla na mjesto zločina na poziv osobe, koja je pred malim erotskim Studiom za masažu vidjela tragove krvi. Unatoč jezovitom trostrukom ubojstvu, kako piše Kurier, azijski bordel u Beču na svojoj Homepage stranici i dalje svoje osoblje opisuje “slatkim kao šećer”. Uz izmišljena imena dama poput Xixi, Jimmy, Emi i Bella, koje nude svoje usluge za 40 do 499 eura.

GALERIJA Split: Mjesto ubojstva 22-godišnjaka

FILE PHOTO: Police car parks in front of the Austrian federal chancellery, in Vienna
1/7

Komentara 3

Avatar Crni labud
Crni labud
12:52 24.02.2024.

Nisu vjerski razlozi nego povreda časti? Pa i čast onakva kakva je je posljedica vjerskih razloga.

Avatar Ričard
Ričard
13:17 25.02.2024.

Nije Drina od vaik bila granica. Vodi mi, tamo oni

DU
Deleted user
23:41 24.02.2024.

Sve protrat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije