Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ni traga luksuzu

Nova snimka Osaminog skrovišta: Kuća puna uskih mračnih hodnika

Phil Spector
Foto: Reuters
1/2
07.05.2011.
u 13:20

Snimka prikazuje unutrašnjost kuće u Abbottabad u kojoj se vođa Al-Qa'ide skrivao posljednjih šest godina.

Novu snimku skrovišta u Pakistanu u kojem je ubijen Osama bin Laden objavila je Al Jazeera. Snimka prikazuje unutrašnjost kuće u Abbottabad u kojoj se vođa Al-Qa'ide skrivao posljednjih šest godina.

Nije poznato koliko je vremena prošlo od završetka akcije američkih snaga i trenutka snimanja, no snimka prikazuje vrt gdje je sađeno povrće, prostor oko kuće i područje u kojem su uzgajane životinje. Sve to nalazi se unutar visokih zidova te je pokazatelj na koji način su stanovnici kuće uspjeli preživjeti ne pojavljujući se često izvan imanja. 

Zanimljivo da snimka unutrašnjosti kuće pobija američka izvještavanja o luksuzu. Naime, kuća je isprepletena uskim mračnim hodnicima, a po podovima su razbacane stvari i namještaj. Vidljivi su i tragovi operacije te lokve krvi stradalih.

Ključne riječi

Komentara 22

21
21Century
13:28 07.05.2011.

Kao u Bronksu.

BU
bubica5
13:38 07.05.2011.

Ali nigde slike ubijenog BL. :-))))))))))) sampioni su nema sta. Hajde sto lazu sebe nego stalno lazu sve ostale Gde je putovnica . Trebao je imati bosansku putovnicu . Jer mu Alija licno dao .

OB
-obrisani-
20:46 07.05.2011.

Koja VILA?!...Trebali bi Ameri doci kod nas, pa da vide sto su to VILE. Ma da vile, dvorci... Jadni Ameri, nakon ove financijske krize, zaboravili su kako izgleda luksuzna vila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije