Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nova ljevica: Jugoslaveni izlaze iz ormara?

Što to cvijet postkomunističke inteligencije tjera na pokušaj udahnuća novog života crvenom pentagramu? Očito, i oni su slijepi i gluhi na argumente da se petokraku ne može oprati od masovnih zločina i desetljeća diktature

Komentari 13

Avatar TAJSAM
TAJSAM
10:55 22.12.2016.

Ne mogu vjerovati da se protiv ovih neprijatelja Hrvatske ne može ništa učiniti a onda mislim da bi trebalo zaustaviti financijska sredstva koji im dolaze u puno prevelikim paketima iz njima ne prihvatljivoj države Hrvatske. To su svakako danas nej veči neprijatelji Lijepe Naše a usuđujem se kazati da su puno veći problem i anti državni elementi nego bilo što u povjesti naše mlade države. Pozdrav dobrim ljudima

VL
BK
B Kosa
19:59 22.12.2016.

Ivane ova nova stranka je najblize SDP i oni ce uvjek biti saveznici i glasati zajedno

VL
DU
Deleted user
08:49 22.12.2016.

Da su se pojedini mediji s jednakim žarom obrušavali na osnivanje i djelovanje otvoreno proustaških stranaka i organizacija, zapravo slijedili Tuđmanovu osudu ponašanja koja zbog asociranja na ustaštvo i NDH priječe međunarodno priznanje Hrvatske (zato je i zabranio samovoljno djelovanje HOS-a, te pripadnike tih postrojbi uklopio u HV), moguće je da do osnivanja ovakvih stranaka ne bi ni dolazilo. No kad se i u vladi i u saboru traže izlike za ostanak spomen ploča i amblema s ustaškim pozdravom, reakcija je posve očekivana. Unatoč ogromnim naporima desnice, ako nitko drugi, međunarodna zajednica nikada neće staviti znak jednakosti između ustaštva i crvene zvijezde.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.