Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popravilo se stanje

Nova korona-karta Europe, evo kako stoji Hrvatska

Foto: ECDC
1/4
24.03.2022.
u 12:27

Karta se temelji na 14-dnevnoj stopi prijavljenih slučajeva, stopi cijepljenja i testiranja

Hrvatska više nije čitava "kritična" po mogućnosti zaraze koronavirusom. Prema novoj Karti Europskog centra za sprečavanje i kontrolu bolesti (ECDC) kontinentalna Hrvatska, s izuzetkom Zagreba, jedan je stupanj blaža od ostatke Hrvatske koji je označen tamnocrvenom bojom. Drugim riječima, u tim je dijelovima mogućnost zaraze manja.

ECDC-ovoj svakog četvrtka objavljuje novu kartu kojom, upotrebom boja semafora (zelena, narančasta, crvena, tamnocrvena), označava stupanj rizika od zaraze koronavirusom. 

Karta se temelji na 14-dnevnoj stopi prijavljenih slučajeva, stopi cijepljenja i testiranja.

Komentara 4

MK
milutin kekin
12:52 24.03.2022.

Kaj to još postoji?

V0
Vlaskoulicanec3.0
12:41 24.03.2022.

Koga to još zanima???

Avatar majkuvam
majkuvam
12:50 24.03.2022.

U Ukrajini i Rusiji korona nestala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije