Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povukao ih u Split
Povratak na članak

Nova glava obitelji Zahirović: 'Ja se tresem, noćima ne spavam zbog hajke'

Radije mom djetetu da se desi nego nečijem drugom jer ja imam dijete invalida i znam što to znači, rekao je Zahirović

Komentari 19

Avatar megatronman
megatronman
22:38 27.09.2018.

Laže kad zine. Ciganska posla.

VL
VK
VKSS
22:09 27.09.2018.

Ajmo Splicani...docek

VL
BK
branko-kockica
22:17 27.09.2018.

Fin, kulturan, pošten, pitom, a opet uspješni poduzetnik. Odlično bi se uklopio u novi Nadzorni odbor u Hajduku.

VL
DU
Deleted user
22:37 27.09.2018.

Aaaa kako se prezivao šef, oficir Kajtazi??? Obrenović i Karateđorđević??

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:51 27.09.2018.

Kao šta vidite i među romima ima poduzetnika, školovanih i normalnih ljudi, glavić obitelji se trese i ne spava noćima zbog marića i porezne represije.

VL
BL
Blabla
22:44 27.09.2018.

Splićani vise vole cigane nego Luku Modrića . Grad je postao leglo cigana , jugonostalgičar , droge , prostitucije Itd . Jednom riječju katastrofa.

VL
DU
Deleted user
05:03 28.09.2018.

Kasno je sad odnosno financ. su "stasali", a o vatrenoj moći svjedoči puškaranje automatskim oružjem. Drugim riječima, to postaje bitan segment tzv. podzemlja, ojačali romski klanovi i njihovi sukobi, a ni ne haju za moguće kolateralne žrtve (što bi bilo da je djeci završila nastava par minuta ranije?). I tome naša policija nije dorasla, jest da oni rado se produciraju skakanjem interventnih policajaca iz helikoptera o kojekakvim obljetnicama i što imaju pancirke te fingiranim borbama prsa o prsa u parkovima, da zadive klince, ali onaj svakodnevni, neumoljivi operativni rad na suzbijanju org. kriminala i da im ostale drž. službe (poreznici, carina i dr.) "izbiju iz glave" da su neki "faktor" u gradu, e taj film nećete gledati. A baš to bilo presudno za NYC i tada gradonačelnika Gulianija da se grad "sanitazira" i da se smanji strah ostalih građana od bandi. Mrsko našim policajcima napustiti tople urede, kad moraju skinuti kapu s klina i odlaziti u "ledenu" noć, a da se o redovitim ophodnjama po četvrtima i kolodvorima i ne govori. A čak i da se pritisne romske gangove spomenutim metodama, odmah idu na stražnje noge lijevi mediji i kreće bjesomučna propaganda o Jasenovcu, kršenju ljudskih prava itd. itd. Takvi smo mi - lijeni i puni izdajnika!

VL
Avatar mofo
mofo
02:25 28.09.2018.

Uf kako se lijepo izvrće stvarnost, pa malo novine, pa malo kajtazi, pa se malo trese, ne spava i hopla, ispade žrtva...sa kalašem u ruci..iz ilegalnog hostela gdje prebijaju goste...do kojeg je došao porsheom... Eeee da je meni tako biti ugnjetavana manjina...

VL
RE
Rex
00:55 28.09.2018.

Haha.....pojačali clanstvo Torcidi....super

VL
TH
thu
22:15 27.09.2018.

Split grad slučaj...

VL
Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:24 28.09.2018.

"ja i moja familija bi križ nosili cijeli život" pa onda "ljubim te Alahu" i "Tako mi Alaha", mislim stvarno su romi..

VL
DU
Deleted user
23:27 27.09.2018.

dico neznate..pa slusajte..kad se gradia djerdap..dalmatinski komunisti su priko svojih odbora imali ..stav..cigani sa tih poplavljenih teritorija..ne smiju doci ni naseliti se u dalmaciju..i zbilja..to se ispostovalo..a danas..ha..ha..zalosno ali istinito.

VL
DU
Deleted user
22:30 27.09.2018.

Pustite ljude da žive svoj život. Ali država bi morala te klanove bolje nadzirati. Njihov bizniz u zemlji i van zemlje bi trebao biti pod nadzorom. Onda ni Todorić ne bi uspjeo pobjeći...

VL
NO
nogogaz
22:55 27.09.2018.

Mi hrvati mislimo ili jesmo pametniji, kulturniji, inteligentniji, bolji, lipsi....od crnogoraca, bossnacs, slovenaca, roma, rumtaljana, rusa, srba, albanaca, rumunja, bugara, makedonaca, madžara, turaka, ljudi iz azije, afrike.... Ali mi samo neko objasni zasto smo najsiromasnija drzava EUa? A nije domoljubno da pitam sta vi mislite da misle domoljubi na zapadu o balkanskim ekonom izbjeglicama u njihovim domovinama. Recimo o hrvatskih migrantima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.