Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZ USPJEŠNIH KORAKA
Povratak na članak

Norvežani upozoravaju: Rusija preuzima inicijativu u Ukrajini. Ako ovako nastave...

Norveške tajne službe upozoravaju da Rusija preuzima inicijativu u Ukrajini. Zapadno oružje je uglavnom istrošeno ili izgubljeno na bojnom polju

Komentari 22

PA
pasodoble12
14:09 18.02.2024.

Rusija uzela 20% Uktajine, a onda tek Norvežani otkrili Ameriku.

VL
Avatar dosadno
dosadno
15:19 18.02.2024.

Ne znam zbog čega mi je obrisana recentna izjava Medvedeva, u kojoj ponovno prijeti svima, ukoliko Ukrajina nastavi inzistirati na granicama iz 1991.? Što je sporno i zbog čega su za brisati ovakve njihove poruke (Medvedev): "Postojanje Ukrajina je smrtonosna za Ukrajince.I uopće ne mislim samo na sadašnje stanje,banderovski politički režim.Govorim o bilo kojoj, apsolutno svakoj Ukrajini.Ma koliko oni težili mitskoj Europskoj uniji i NATO-u.Pri odabiru između vječnog rata i neizbježne smrti i života, apsolutna većina Ukrajinaca (osim minimalnog broja bolesnih nacionalista) će na kraju izabrati život.Shvatit će da je život u velikoj zajedničkoj državi, koju sada baš i ne vole, bolji nego smrt. Njihova smrt i smrt njihovih voljenih. I što prije Ukrajinci to shvate, to bolje." Zar ne bismo trebali znati kako razmišljaju?

VL
SE
Serđo23
14:05 18.02.2024.

Ma zamisli jake Norveške tajne službe koja je tako rano uspjela skužit i upozorit

VL
Avatar Make my day
Make my day
14:49 18.02.2024.

Ovaj članak je zapravo reklama za škole stranih jezika koje nude učenje ruskog jezika.

VL
Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
14:38 18.02.2024.

Ukrajinu Rusija ne može osvojiti niti Ukrajina može poraziti Rusiju... Barem ne dok pristižu novi azijski rusi u beskonačnim napadima jeftinoga potrošnoga mesa.

VL
DU
Deleted user
15:14 18.02.2024.

Sad su odjednom supersila? Prvo su nam pričali da nemaju streljiva , da Putin umire, da su gladni, sankcije će ih uništiti, sad su najednom super sila koja čak ima kapacitete u svemiru, opasne hipersonične Cirkone, dok su Kinžali bilii smeće......Može li malo realnosti? Sad nam serviraju da će rat trajati godinama? Pa Ukri su trebali biti na plažama Krima do početka kolovoza prošle godine. Može li netko reći istinu?

VL
DU
Deleted user
13:34 18.02.2024.

Kako nikom od tih zapadnih analitičara, šefova tajnih i manje tajnih službi, "uglednim" intelektualcima te drugim znanim i neznanim ne padne ma pamet da bi se možda s Rusijom trebalo pokušati dogovoriti ili barem sklopiti primirje i "zamrznuti" sukob poputt rata u Koreji. Osim što na obje strane ginu ljudi, prvenstveno muškarci u naponu životne snage, što nastaju ogromna materijalna razaranja ,prvenstveno u Ukrajini, očigledno je rat ušao u fazu kad njegovim daljnjim trajanjem kao sukobom visokog intenziteta, ukrajinski položaj postaje sve teži. I takav tijek događaja ne bi vjerojatno promijenio niti promjena pravila o mobilizaciji po kojima se u ukrajinske oružane snage mogu mobilizirati samo osobe starije od 27 godina. To je besmislica koja vjerojatno do sad nije zabilježena u povijesti ratovanja od kad postoji institut opće vojne obveze.

VL
DE
denidoc
17:44 18.02.2024.

Ovaj rat je gotov! Rusija ima neogranicen izvor ljudstva i oruzja, premoc u logistici, masovne kopnene I zracne snage. Ukrajina je na kraju sa regrutima i oruzjem. Zelenskog su globalisti uvjerili da moze pobjediti silu s kojom ni NATO ne zeli sukob....

VL
VE
Verwoerd
14:52 18.02.2024.

Sad će Norvežanima ova ekipa iz hdz-možemo poznata po huškanju i besmislenim izrazima tipa "putler, rašisti" objasniti kako nisu u pravu nego su u pravu oni i slični njima koji su huškali na napad Ukrajince koji nisu bili spremni i tako ih doveli u ovu situaciju. Za možemovce je to i razumljivo ali hadezeovci su prava sramota. Tuđman, koji je osnovao HDZ je bio u sličnoj situaciji ali on nije bio glup kao onaj klaun Zelenski nego je prvo izgradio vojsku i strpljivo čekao a tek onda olujno udario.

VL
Avatar stomugromova2
stomugromova2
19:03 18.02.2024.

@Dosadno...navikni se,moji postovi isto tako nestaju a tu i i tamo zaglavim u samici kad me neki ovdje cinkaju Cesto se sjetim onog cuvenog Argentinskog cartooniste G. Mordillo i jednog njegovog crteza;cijelo selo obojalo krov kuce istom bojom,pred jednom kucomom koja ima krov druge boje.Stoji marica ispred te kuce i murja trpa covjeka unutra da ga odvezu na rundu batina...

VL
Avatar El Indio
El Indio
18:00 18.02.2024.

Ma dajte, samo ruske zastavice nabavit i kad dojdu mahat sa njima.

VL
DU
Deleted user
21:46 18.02.2024.

U večernjim satima javljaju i da je n.p. Lastočkino je došlo pod kontrolu ruskih trupa, kao i početak borbi izravno za Rabotino i ulazak ruskih vojnika tamo. Rusi gadno gaze.

VL
DU
Deleted user
07:24 19.02.2024.

Rat se dobiva za stolom, ovo što se oni bore oko grada koji je sravnjen sa zemljom i gdje nema žive duše i gdje dnevno i jedna i druga strana troše naoružanja u milijunima je samo igra za javnost. Sumnjam da nama netko baš želi dobro i da nema svojih prikrivenih interesa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.