Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja

Nogometne njuške među nogometašima prvoligaških klubova

Nogometne njuške
Foto: Snježana Črnjević
1/9
08.05.2015.
u 18:31

Cilj projekta Udruge Indigo i Aykon Line K9 tima je poticanje odgovornog vlasništva i smanjenje broja napuštenih pasa

Kako bi promovirali odgovorno vlasništvo i aktivno bavljenje psima, Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo i Aykon Line K9 tim pokrenuli su kampanju Sportske njuške.

Prvi dio njihove kampanje, nazvan Nogometne njuške, odvija se u suradnji s Hrvatskom udrugom Nogometni sindikat, a do sada su obišli tri nogometna kluba – Slaven Belupo, Lokomotivu i Zagreb. Na nogometnim igralištima dočekali su ih nogometaši i podržali njihov projekt. Priliku su iskoristili i kako bi se poigrali sa staffordicom Buttercup, koja je spašena od smrti, te udomljenim samojedom Toyem, pronađenim na cesti.

Cilj ovog projekta upravo je smanjenje velikog broja napuštenih pasa. A svakom psu osim hrane treba i mentalna i fizička aktivnost. Bavljenje sportom dobar je primjer, put do uspjeha svakog sportaša vodi kroz treninge. Jednako kao što bavljenje psom vodi do toga da pas bude sretan, a njegov vlasnik ponosan.

Nakon kratkog odmora Nogometne njuške nastavljaju dalje. NK Osijek posjetit će 11. svibnja u 11h, NK Hajduk 12. svibnja u 17, a 13. svibnja RNK Split u jutarnji satima te istog dana i NK Zadar. Posjetit će i RNK Rijeka, NK Istra 1961 te GNK Dinamo.

I vi možete imati super psa ako se bavite s njim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije