Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INSPEKCIJA NA STRANI SMIJENJENOG RAVNATELJA
Povratak na članak

Nogalo: Jesu li taj zapisnik skrivali zbog projekta Blato?

Dr. Boro Nogalo, bivši ravnatelj bolnice Srebrnjak, potvrdio je kako je pripremio nekoliko tužbi te je siguran, kaže, da će ih dobiti

Komentari 18

CH
che99
08:58 13.01.2020.

polako ide kraj Banditićevoj eri... konačno

VL
PO
polovicaa
08:40 13.01.2020.

Ko bu nosil kolace lopini kad se sekretarica vrati tam di jedino moze raditi u neki uredic..

VL
Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
09:10 13.01.2020.

Miki, zakaj se ti, ko Lesi, ne vratiš kući?

VL
VI
vinx
09:36 13.01.2020.

Mene zanima zašto je jedan general član Upravnog vijeća (koji je podržao smjenu dr Nogala)? Bez obzira na magisterij iz ekonomije, kakva su njegova iskustva i dodirne točke sa zdravstvom? Ranije se hvalio nepripadnošću strankama, što se sada dogodilo? Štoo god, bravo generale,"dobro" ste odabrali na kraju.

VL
MA
Machak
09:38 13.01.2020.

Tko je ono ministar zdravstva? Taj je trebao davno letiti. I onda se Plenković čudom čudi kako HDZ gubi izbore i podršku a sve su super napravili......

VL
CH
chupakabra
09:00 13.01.2020.

di će se taj gnjus ispričati, u poganoj vlaki možda

VL
DU
Deleted user
11:51 13.01.2020.

Gdje su sada oni desničari koji su pljuvali po doktoru, kao i uvijek desničari na strani kriminala!

VL
JO
johndoe
09:59 13.01.2020.

Pogledajte si te dvoje gospodje bolje da stavite Avu Karabatic na takve pozivije ima vise senzinilnosti nego te dvije galapago akornjace

VL
AL
Alkana
13:43 13.01.2020.

Ovo sramoćenje prof. Stavljenić Rukavina zaista nije trebalo! Treba podnijeti ostavku i ispričati se.

VL
RO
ronyday
09:58 13.01.2020.

Ravantelju nije jasno da je potrošna roba i da je 23 godine uhljebljenja dovoljno. Neka institucije istraže mito i korupciju, a tko je imo problema sa tom bolnicom zna da je toga bilo, na žalost kao i u svim bolnicam.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:22 13.01.2020.

a ne znam baš više ništa... lik je 23 godine ravnatelj ovakve bolnice, sa naročito osjetljivom skupinom bolesnika, djecom.... osim ako nije sama reinkarnacija bude, isusa, majke terezije, dalaj lame, pa nema grijeha, je u ovom slučaju čist. nemoguće je u rh da u 23 godina šefovanja bolnicom nisi nikog zaposlio u neku ruku sumnjivo, mimo protokola, da nisi potpisao neki ugovor koji je sumnjiv... nemoguće da o tebi ogromna većina zaposlenika bolnice govori u superlativima, osim što baš to može i treba ukazivati na moguću spregu, jedan 'tim' koji je svašta tamo radio. da politika nema neku jaku stvar protiv njega, ne bi ga išla dirati prije isteka mandata. da se nekome zamjerio, u 23 godine se morao, jer je nekome pogodovao, na ovaj ili onaj način. da skratim, kriv je, ne znamo za što točno, al kriv je. svo ovo plakanje i kmečanje u medijima ukazuje da tu ima i dima i vatre. stvara se jedan dobro poznata kulisa, da bi se neke nove optužbe utopile u šumi kojekakvih bedastoća. previše je u javnosti, medijima, da bi to bilo samo razračunavanje politike i nesretnog doktora. još ništa nije objavljeno, ne službeno. i ovo o čemu on govori, o zapisniku, nam ne bi smjelo ništa značiti. neki dan čitam zapisnik sa saobraćajke, lik tvrdi da je vozio po propisu, al ga je eto netko, nije ga ni vidio, udario autom... ako vam citiram jedan dio zapisnika vi ćete steći dojam da je on u pravu. a svjedok nesreće tvrdi nešto sasvim drugo. nek se doktor bori. al nek nas prestane mučiti s time.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.