Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUKTINJA U GORNJEM KRALJEVCU

FOTO Noćna drama u Zagorju: U požaru izgorjeli auto, dva traktora

Požar u Zagorju
Foto: DVD Konjščina
1/9
19.11.2023.
u 09:32

Još nije poznato što je prouzročilo požar na jednom obiteljskom imanju u Gornjem Kraljevcu. Nastala je velika materijalna šteta

Veliki požar izbio je sinoć na jednom imanju u Zagorju. Kako javljaju vatrogasci požar je izbio malo iza 22 sata u Gornjem Kraljevcu u općini Hraščina-Trgovišće. Na intervenciju je izašlo 13 vatrogasaca dvama navalnim vozilima.

Na žalost, kako javljaju vatrogasci s terena, imovini nije bilo spasa. Satima su se borili s požarom. U buktinji su izgorjeli automobil, dva traktora i mnoge druge stvari.

Uzrok još nije poznat, očevid slijedi. Na intervenciji su sudjelovali DVD Hrašćina-Trgovišće, DVD Budinšćina, ZJVP Zabok i ZJVP Marija Bistrica.

Uskoro opširnije...

VEZANI ČLANCI.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije