Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz zadarskog SDP-a nije ukradeno ništa

Noćas provaljeno u stranačke prostorije SDP-a u Zadru

policija
Arhiva VL
05.01.2010.
u 15:23

Balkonska vrata koja smo tek nedavno postavili razbijena su, a ništa nije odneseno. Je li nešto ostavljeno, ne znamo - kažu u zadarskom SDP-u.

ZADAR - Zadarskoj policiji jutros je prijavljena provala u stranačke prostorije SDP-a na Trgu pet bunara. Iz policije navode da je provaljeno noćas, te da su razbijena vrata i počinjena šteta od oko 2000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi prijava.

Iz SDP-a u Zadru tvrde kako ovo nije prvi slučaj provale u njihove stranačke prostorije.

 - Balkonska vrata koja smo tek nedavno postavili razbijena su, no ništa nisu odnijeli iz ureda. Jesu li provalnici nešto ostavili, i to možda za prisluškivanje, ne znam - rekao je Svetko Šarić, predsjednik županijskog SDP-a.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:04 05.01.2010.

Pa nisu ni imali kaj za maznuti.Sve je već pokradeno puno prije.

BT
bili-tartuf
17:10 05.01.2010.

ma ukrali su Sljivovicu-domacú pravu iz Serbije onih 5 litra,...pa nezele Esdipijevci priznati....-:))

MA
maxresist
22:49 10.01.2010.

Ne skinuli su samo titovu sliku sa zida

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije