Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAŽNA FUNKCIJA
Povratak na članak

Nobilo otkrio zašto se nije kandidirao za glavnog državnog odvjetnika

Glavni državni odvjetnik bira se na četiri godine, a za izbor je potrebna natpolovična većina, odnosno najmanje 76 zastupničkih glasova.

Komentari 5

HU
Humljak
17:06 10.01.2024.

Nobilo i Čedo u duetu najbolje bi štitili interese skojevske ekipe.

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
14:58 10.01.2024.

nobilo bi rado bio Glavni državni odvjetnik, no kako zbog godina, a ponajprije zbog toga što ne bi bio izabran ne bi se ni kandididirao. Druže (dobro poznat po nasilnom ponašanju, te muljanju u poslovanju) na takvu funkciju ne dolazi osoba koja prezire i podriva vlastitu državu Hrvatsku, a glorificira šugoslaviju. Da je provedena lustracija, bilo bi ti zabranjeno davanje bilo kakvih izjava u javnim glasilima.

VL
VO
volimnju
20:36 10.01.2024.

nisi zato što su ti rekli da nećeš proći

VL
MO
Moslavina
22:03 10.01.2024.

Znao si da zbog prošlosti nemaš nikakve šanse biti izabran. Zašto se uopće javljaš.

VL
BL
blekpanther
21:37 10.01.2024.

U normalnoj zemlji nebi se ti mogao kandidirat ni za pastira!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.