Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pizza Gate'

FOTO Njujorčani u šoku - Njihov gradonačelnik jede pizzu sa...

Gradonačelnik New Yorka jede pizzu
Foto: Twitter
12.01.2014.
u 17:30

Nama se može omaknuti pitanje: I što je tu čudno? Ali u New Yorku se pizza jede rukama, bez pribora za jelo. Zašto to i njihov gradonačelnik ne može slijediti i trebao li bi uopće?

SAD je zemlja sloboda i tolerancije, no nešto je građane New Yorka uspjelo toliko šokirati da su drtuštvene mreže i forumi preplavljeni komentarima o prvom čovvjeku grada Billu de Blasio. Gradonačlenik je jeo pizzu na potpuno ne- njujorški način- vilicom i nožem!

Nama se može omaknuti pitanje: I što je tu čudno? Ali u New Yorku se pizza jede rukama, bez pribora za jelo. Zašto to i njihov gradonačelnik ne može slijediti i trebao li bi uopće?

Pizza se u New Yorku bez obzira koliko je masna ili vruća jede isključivo rukom – naglasio je jedan kolumnist New York Magazinea.  Ovaj događaj dobio je i naziv 'Pizza-gate', a gotovo da nema medija u SAD-u koji se nisu raspisali o tome.

 

- To nije način na koji se u New Yorku jede pizza, rekao je vlasnik pizzerije Goodfellas Pizza na State Islandu u kojem je gradonačelnik viđen u "nesvakidašnjem prizoru", ali on tvrdi da koristi nož i vilicu jer se pizza tako jede u Italiji, domovini tog jela, javlja Daily News.

Gradonačelnik Blasio jede kao turist, jedan je od komentara nakon što je posegnuo za pizzom u društvu deset malih poduzetnika i mještana. Gotovo svi prisutnu uzeli su komad pizze u ruke, čak i 103-godišnji muškarac koji je bio pozvan na taj susret.

>>Danova pizza s tri sira, četiri salame, lukom i inćunima

Komentara 14

BO
Bobby
18:41 12.01.2014.

Neka jede kako želi,ne vidim ništa neobično u tome,tko hoće neka jede rukama a tko hoće neka jede sa priborom za jelo.Neznam što novine imaju pisati o tome,neka pišu o pametnijim stvarima

MA
mariyan
18:24 12.01.2014.

Ne kuzim ovo,pa ja sam uvijek vjerovao da u "zemlji slobode"mozes jesti kako zelis.Ja e zivim u SAD-u,ali posto sam vec 58godina star imam slobodu jesti kako god zelim! I to se zov freedom(sloboda)

PR
Protivcenzure
19:10 12.01.2014.

ovo je toliko bedasto da je tesko vjerovati da je istina. valjda je dr oz rekao da se jede vilicom zbog bakterija i zato jer se tako sporije jede pa se unosi manje kalorija...svašta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije