Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAO POBJEĆI

Njemačku policiju šokirao maloljetni prizor iza volana, a onda su vidjeli tko se sve krije u autu

Arrested suspected Hamas members appear before German Federal Public Prosecutor
Foto: TIMM REICHERT/REUTERS
1/2
26.03.2024.
u 07:26

Njemačka policija primijetila je 13-godišnjaka iza volana u Lindenfelsu (Bergstraße) oko 3.20 ujutro, a kada su ga pokušali zaustaviti, dječak je samo ubrzao vožnju. Dječak je nakon kratke vožnje izgubio kontrolu nad vozilom i zaustavio se pored šumskog puta. P

Prebrzi i prežestoki, tako bi se mogla nazvati pustolovina 13-godišnjeg dječaka i njegovih prijatelja koji su odlučili bježati pred policijom. Dječak (13) u Lindenfelsu u južnom Hessenu je u noći s ponedjeljka na utorak krenuo u noćnu vožnju s majčinim vozilom u kojem je bilo još pet druge djece, piše Fenix-magazin.

Njemačka policija primijetila je 13-godišnjaka iza volana u Lindenfelsu (Bergstraße) oko 3.20 ujutro, a kada su ga pokušali zaustaviti, dječak je samo ubrzao vožnju. Dječak je nakon kratke vožnje izgubio kontrolu nad vozilom i zaustavio se pored šumskog puta. Policija je utvrdila da je osim osim maloljetnog vozača u vozilu je bilo još pet dječaka i djevojčica i to u dobi od 13 do 16 godina.

Maloljetnici su predani zakonskim skrbnicima. U ludoj vožnji nitko nije ozlijeđen, no u potjeri je nastala šteta od oko 10.000 eura. Još uvijek nije jasno kako je 13-godišnjak došao do ključeva vozila.

 FOTO Znate li koje je najdulje selo u Hrvatskoj? 'Idem kod susjeda tamo može značiti i par kilometara'

Arrested suspected Hamas members appear before German Federal Public Prosecutor
1/8
Ključne riječi

Komentara 3

MR
MrWho
08:02 26.03.2024.

"Maloljetni prizor iza volana...."!?! Gdje su se školovali novinari Večernjaka? Može li prizor bit maloljetan ili punoljetan? Je li prizor bio visine 1,50m ili 1,90m visine?!

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
09:02 26.03.2024.

Njemačku policiju šokiraju druge stvari o kojima se uglavnom ne smije pisati ili toliko neodređeno da se istina prikrije. Ovo je dobrodošla vijest koja prikriva stvarne probleme koji su i u ovoj vijesti dio vijesti. Rođeni ali nezainteresirani Nijemci te vijesti isto ne znaju čitati. Ukratko ideologija koju slijede plitki potoci pravde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije