Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAST BROJA ZARAŽENIH
Povratak na članak

Njemački mediji: Problem nisu turisti nego gastarbajteri

Mediji navode da je nepravedno prstom upirati u ugostitelje i hotelijere jer je očito da najveći broj zaraženih povratnika ne pripada u klasičnu kategoriju turista nego da se jednostavno radi o "gastarbajterima" koji su bili u posjetu kućama gdje su se susretali s velikim brojem rođaka i prijatelja

Komentari 1

BL
blekpanther
18:17 21.08.2020.

Odakle oni znaju? Oni izgubili testirano zaražene i neznaju ih pronaći mogli su do sada zarazit pola Njemačke. Ali znaju da su gastarbeiteri zaraženi a imigranti ( izbjeglice) nisu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.