Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Gdje je Scholz?'
Povratak na članak

Njemački kancelar na meti kritika: 'Jako ga se malo čuje i vidi. Kada govori, to često čini u zagonetkama'

Prozvan je čak "Scholzomatom" zbog svojeg suhoparnog govora nalik robotima

Komentari 4

TR
trpimir2022
08:13 04.02.2022.

Ne znaju cijenit svog kancelara. Jedino on nije nasjeo na američko brzopotezno napaljivanje europskih političara za rat s Rusima. Izgleda jedino on od njih vidi, da je cijela ta judurma oko Rusije i Ukrajine, smišljena radi ekonomskog i političkog uništenja Europe. Toliko o transatlanskom savezništvu i "ljubavi" Amerike za Europu..

VL
BA
BartolSinisa
09:40 04.02.2022.

Novinari bi htjeli kancelara koji prica kao Milanovic i ima nesposobne ministre kao Plenkovic. I tada bi novine zaradjivale lijepe novce.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:28 04.02.2022.

tko ga napada i zašto? napadaju ga ovi iz oporbe, što je i smisao rada kad si u oporbi, napada ga dio članstva stranke, što je normalno, uvijek imaš otpora u svojoj kući, napada ga ukrajina jer joj berlin ne da milijarde eura i oružje, napadaju ga ameri jer je pleše kako oni igraju. sve to pokazuje da njemačka ima dobar stav. kao najjača eu ekonomija, ovisna o izvozu, mora misliti na svoje partnere, ne sad, nego u budućnosti. siemens je zbog sankcija rusima već ostao bez desetak milijardi eura vrijednih poslova, koje su uzeli drugi. tržište mu se smanjuje, konkurencija sve jača. eu je ekonomski div koji stagnira, kao japan koji već 30 godina stoji. svoju budućnost eu je dala u ruke americi. tko to ne vidi, žao mi ga. eu bez čvrste vanjske politike u interesu unije, i vojnog krila unije, nije nikakav faktor. to što ih nema ni na jednom sastanku rusa i amera u vezi sigurnosti u europi je pokazatelj težine koju eu ima. ne postoji.

VL
AS
ante_slavonac
09:20 04.02.2022.

Merkel je dobila sve servirano na tanjuru,ujedinjena NJemačka,snažno gospodarstvo,Rusija koja je isplačena u milijardama DM,točno 24 milijarde DM,praktično idealni uvjeti za vladanje,što je pustila iza svoje vladavine tek dolazi na naplatu,Kohlova politička ljubimica je bila svrha sama sebi,SDP je samo uzeo ponuđeno iako su se malo zaigrali s vrućim krumpirom koji jim je ostavila mutti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.