Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tijesna pobjeda
Povratak na članak

Njemački izbori mogli bi uzdrmati planove Merkel i Macrona za Europu

Merkel će biti prisiljena najvjerojatnije ući u tročlanu koaliciju s liberalima iz FPD-a i Zelenima

Komentari 19

AN
Ana33
08:12 25.09.2017.

Zašto su "ekstremni" ako ne žele primiti u svoju kuću ljude koji im prijete opstankom???! Za trideset godina doseljenici će promijeniti ime te zemlje jer će biti većina! Onako, "demokratski"...

VL
DU
Deleted user
08:09 25.09.2017.

Zahvaljujuci pogresnoj imigrantskoj politici Frau Merkel jos ce i Skejini brcici ponovo doci u modu. A Slavonci zahvaljujuci nasim turbo sposobnim politicarima prodali imanja u bescjenje i pravac Njemacka. Mogli bi se vratiti i prije no sto planiraju! Sve u svemu zona sumraka.

VL
DU
Deleted user
07:58 25.09.2017.

Mavron voli bakice .... 😊😊😊😊😊😊

VL
MI
misljenje
09:36 25.09.2017.

Sve sto se protivi dominaciji malog broja onih koji vladaju svjetskim financijama i medijskim kucama je 'Extremna Desnica' Na njihovu nesrecu sve vise ljudi pocinju misliti svojim mozgom. Zato im je Trump toliko opasan pa ga napadaju na najprljaviji ii bezobraznijie nacine.

VL
HE
hr.eu
08:57 25.09.2017.

EU ili će se reformirati kao unija jakih nacionalnih država ili će sadašnja multikulti bljuvotina završiti kao SFRJ.

VL
KR
kruti191
10:18 25.09.2017.

glupa baba na aparatima!!!!

VL
Avatar whitesox
whitesox
16:25 25.09.2017.

Puuknut će on nju!poslije one mršavice ona je dooobra promjena za bakoljupca!

VL
KA
KaraMarko
10:25 25.09.2017.

kaj je problem nemacka ideja robovlasnistva nad ostatkom europe se raspada, bumo svi plakali sad

VL
GU
Gustirna
19:35 25.09.2017.

Pocetak kraja stasi anđe....extremne ljubiteljice islamista...sada se ceka dan kada ce je bavarci napustiti...

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:43 25.09.2017.

bajka zvana europska unija mora doći svojem kraju. jer je to, ruku na srce, ipak samo bajka. europa nije amerika, jer su tu jake nacionalne države. može dio političara uz potporu medija jedno vrijeme gurati ideje koje su suprotne interesima naroda europe, al na kraju balade uvijek se odluke donose doma, a kad se doma odlučuje, onda tu nema težinu što je rekao onaj lopov iz luksemburga, koji je multinacionalkama davao porezne olakšice, nego težinu ima ono što veli i misli tvoj susjed, ti, i tebi slični. merkelica je svoje odvirala, sad slijedi labuđji pjev, jer je ostala bez ključne potpore za svoju tzv. politiku, spd ih radi svojeg preživljavanja mora napustiti. a ekipa s kojom će se sad uortačiti, je raznolika, kao naš hasanbegović, bandić, esihova, taritašova i slični. nije nijemac baš tako lud da hrani milijune golokožaca. socijalna država može biti, ali za domaće, ne za sve koji tamo dođu. uskoro slijede rezovi u socijalnim pravima za cijelu njemačku. uskoro država više neće biti u obvezi svima osiguravati stan, hranu, odjeću, džeparac, obrazovanje. to je smisao, to je agenda, koju će njemačka sad napraviti. da bi narod pristao na smanjivanje svojih 'prava', prvo ga se mora napasti sa parazitima, pa će on onda popustiti, jer zbog straha od optužbi zbog diskriminacije, prava će se ukidati svima, ili pak drastično smanjiti. to će dovesti do pritiska na radna mjesta, pa će poljak, hrvat/srbin (ustaša/četnik), se vratiti doma. predugo se nijemce potcjenjuje.

VL
SJ
Sve je uzalud
10:12 25.09.2017.

..........krajnja desnica i li desnice po Europama mogu samo do 49.36% glasova.........jer je to postotak u granicama mogućeg i dopuštenoga tako kaže Juncker-Globalitzacija..............psi laju karavana prolazi..............svaki put je važno dobiti trenutačne izbore a desnica neka se nada...............svaki koji se nada misli da će u bolnicu umrijeti, ali nije tako umire se i po cestama...........................................ostalo je sve laprdanja

VL
AN
anticenzura
08:47 25.09.2017.

Nemaju izbori u Njemackoj veze sa krizom koja ce naslijediti nakon izlaska Britanije iz Europske unije. Taj projekat je od samoga pocetka bio sulud i poremecen. Ne moze ovih par zapadnih zemlja uzdrzavati sav taj bataljon bijede Srednje i Istocenee Europe. Ovi nikakav doprinos ne daju Europskoj uniji, samo muzu novce iz fondova bogatim zemljama i iskrcaju milione svojih nezaposlenih gradjana tudjim narodima na grbacu. Naravno da ce se barka prevrnuti i potopiti, kada nakrcas teret samo na jednu stranu, a na drugoj nema nista. Jos oni mastaju ukrcati i Balkan u EU, jos 20 miliona bijede, a nema nitko vise da ih uzdrzaje, Britanija izlazi, Francuska i italija ganjaju mjere stednje i imaju strajkove po ulicama, nece Nijemci sami to uzdrzavati, njima ce izbiti rat u kuci, ako im jos netko dodje. Tu uniju treba sto prije podijeliti na zemlje slicne sebi, a ne trpati siromahe i stabilne ekonomije u istu vrecu da se ta bijeda siri po citavome kontinentu. Oni moraju sami staviti svoje zemlje na mjesto, a ne se baviti fasizacijom drustva, a tudje zemlje da im uzdrzaju narod. Ta plemena nikako nisu smjela ulaziti u EU, to je sve nazadno, neradisno i neobrazovano.

VL
Avatar Vukomerec
Vukomerec
17:02 25.09.2017.

Macron je neočekivano izgubio jučerašnje izbore za francuski Senat. Popularnost mu po anketama vrtoglavo pada. Ovim tempom će za godinu dana uživati podršku 6% Francuza. Ali, to ga neće spriječiti da sljedećih tjedana obznani svoj plan za Europsku Uniju, koji bi EU kad bi bio primijenjen doveo do sloma.

VL
Avatar Joco Udmanić
Joco Udmanić
08:45 25.09.2017.

Eto,možemo Hasu poslati u Njemačku kao konzula,za ambasadora nema kvalifikacije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.