Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaki dan jedan štrajk

Njemački fenomen: Sve samouvjerenije traže veće plaće, svjesni velike nestašice radnika

07.02.2024.
u 12:18

Jedan je od glavnih razloga za štrajkove inflacija - veće cijene u trgovinama uzele su svoj danak i ljudi inzistiraju da im se nadoknadi gubitak kupovne moći

Ključne riječi

Komentara 8

EJ
ejStef
12:58 07.02.2024.

Treba pratiti sva ta povećanja plaća, jer Njemačka već ionako ne zna proizvesti ništa što se može kupiti bez subvencija. Znači sa svakim dizanjem plaća, rastu subvencije, te samim time i zahtjevi za uplatu u EU proračun. Što znači veći porez za svakog stanovnika EU, više cijene robe i usluga itd... Vidjet će se već početkom slijedeće godine kada krenu zeleni porezi koji će to biti cjenovni udar na džepove svih građana. Onda će opet biti krivi Amerikanci ili Rusi?

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
12:21 07.02.2024.

Koji su to pokvarenjaci, ti radnici! Sve bi sebi. Treba povećati novčane naknade i dječje doplatke nezaposlenim migrantima.

V0
Vlaskoulicanec4.0
13:33 07.02.2024.

Laž! Inflacija uopće nije razlog štrajku. Razlog je sistematsko uništavanje njemačkog gospodarstva i države od strane zelene buržoazije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije