Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kršenje sporazuma?
Povratak na članak

Njemačka Saudijskoj Arabiji ove godine prodala oružje vrijedno pola milijarde eura

Samo je Alžir bio veći kupac oružja od Njemačke ove godine, a njemačka vlada odobrila je prodaju oružja toj sjevernoafričkoj zemlji u vrijednosti  741,3 milijuna eura

Komentari 7

RE
reborn
12:45 19.10.2018.

(Nekim) Njemcima sigurno nije bilo lako odlučiti se prodati toliko oružja tako brutalnoj diktaturi... Mora da su se dvoumili - više sekundi!

VL
KA
KaraMarko
13:20 19.10.2018.

Njemacka prodaje oruzije S.Arabiji za pola milijarde eura i prica ostatku europe kako trebamo svi prihvatiti muslimane. A S.Arabija je najveci sponzor terorizma na svijetu. Pa ko je onda najveci zlocinac u europi kao i uvijek?!

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
10:38 19.10.2018.

Njemačka Saudijskoj Arabiji ove godine prodala oružje vrijedno pola milijarde eura a Hrvatska poskušala te brojne nesretnike koji bježe iz zemlje i ne mogu više uspjeti u bežaniji za Irsku uputiti u smjeru nafte da uz Boga I domoljublje skuže kako imaju Saudi Arabiju.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:21 19.10.2018.

a tek koko je novaca zaradila engleska na prodaji oružja (ne cvijeća) saudijcima... šutite... amerikanci su sklopili najunosnije poslove. znate da saudijci drže 2/3 prodaje američkog oružja? ne 'hrvatska, poljska' i ostala nato boranija.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:09 19.10.2018.

Eto to su te tzv. "zapadne vrijednosti" i velika briga za "ljudska prava' pogotovo prava zena, a da ne govorim o tzv. LGBT pravima. Ha, ha, ha...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.