Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Videokonferencija Merkel i Janše
Povratak na članak

Njemačka i Slovenija na rubu drugog potpunog zatvaranja

Sada svojim ponašanjem odlučujemo kakav ćemo Božić imati, tvrdi Merkel

Komentari 8

DU
Deleted user
07:39 23.10.2020.

Hoćete totalnu rat? vrištao je Göbbels, Hoćete totalno zatvaranje? vrišti Merkel... I znamo jako je ono prvo završilo...

VL
Avatar renac
renac
08:16 23.10.2020.

Sto vi novinari kaosa pptencirate zatvaranja,pa oni si to mogu priustiti a mi nemozemo uz 300 000 blokiranih tvrtke pred raspadom a vi bi zatvarali ma moze samo cete onda napraviti sranje jer narodu je pun k vas i politicara,a ovih gore navedenih blokiranih nije samo taj broj nego puta clanovi obitelji sto je trecina Hrvatske,pa se svi zapitajte sto zelite i pazite sto zelite.

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
19:16 23.10.2020.

Lockdown ili ne želimo da se vaši zaraženi miješaju s našim zaraženima. Anđelija još mašta o jednoj Europi, zajedničkoj vojsci, politici, trgovini...

VL
WE
weAreCro
09:14 23.10.2020.

E ali sve funkcionira normalno oni zatvaraju sve zbog par stotina bolesnih ljudi, pa 99,5% zaraženih nema nikakve simptome a oni koji imaju se liječe doma čajem i andolom kao i kod svake prehlade. Kako god i za hrvatsku se već zna odredili su datum 4.11 kada opet sve mora u 3 pm.

VL
Avatar Pleše.S.Vukovima
Pleše.S.Vukovima
19:53 23.10.2020.

Vrijedi li lockdown za ovrhe ?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.