Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreće u moru

Nizozemca brodicom udario u glavu i pobjegao

\'bih...makarska...05.07.2009...makarska, plaza donja luka, prepuna gostiju, za razliku na radne dane vikendom se tesko pronalazi mjesto na plazi, preovladavaju gosti iz bih i poljske, njemaca i ostal
Zoran Grizelj/Arhiva VL
16.08.2011.
u 12:52

Nizozemac je stradao u havrskom akvatoriju, a u trogirskom je na Splićanina naletio gumenjak i teže ga ozlijedio

Čak su dvije nesreće na moru u kojima su stradali plivači dogodile u ponedjeljak. Državljanin Nizozemske, star 64 godine, lakše je ozlijeđen kada je na njega oko 11 sati, 20-ak metara od obale otočića Zečevo u hvarskom akvatoriju, udario manji plastični brod i bez zaustavljanja se udaljio. Dobio je udarac u glavu. Policija traga za vlasnikom plastične brodice.

 

Istoga dana oko 17 sati u Okrugu Gornjem na Čiovu, u uvali Duga, 45-godišnjeg Splićanina, nakon što je izronio iz mora, udario je gumenjak kojim je upravljao 63-godišnjak iz Zagreba. Splićanin je teže ozlijeđen jer mu je, najvjerojatnije, propeler izvanbrodskog motora ozlijedio nogu. Kriminalističko je istraživanje u tijeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije