Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBVEZA PRIJAVLJIVANJA SVEĆENIKA PEDOFILA
Povratak na članak

Nitko u Crkvi ne smije biti iznad zakona

Papa ističe da zločin seksualnoga zlostavljanja vrijeđa Našega Gospodina, a kod žrtava uzrokuje tjelesne, psihološke i duhovne rane.

Komentari 5

PI
pinkec
18:03 10.05.2019.

Je li ovo vrijedi i za ex vladiku Kačavendu i sve iz Irinejeve Srpske pravoslavne crkve, gdje ne samo siluju, već ima i smrtnih slučajeva?

VL
Avatar Dumen
Dumen
14:36 10.05.2019.

To znači da su do sada bili iznad zakona ?

VL
DU
Deleted user
02:36 10.05.2019.

znaci bog i vjera nisu dovoljni moraju se izglasati zakoni samo kako ce se ti ljudi bojati tog zakona kad se do sad nisu bojali ni boga, to je od uvijek bio grijeh neznam kako ce se to sad promjeniti jednim dekreto

VL
AL
AlBundy57
08:43 10.05.2019.

onda prestanite zvonit od 22h do jutra jer je kucni red

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.